Alrik de Jong
Alrik de Jong Sport 3 apr 2020

11 hilarische posts van Marten de Roon op Instagram

Marten de Roon haalde weer eens de traditionele media met een hilarische post op Instagram. Ditmaal met een olifant in zijn huiskamer, als reactie op de liger van Mephis Depay, die nogal voor wat ophef zorgde.

Het gedrag van voetballers op Instagram is vrij voorspelbaar. Af en toe een mooie actiefoto, dan weer een nieuw outfit en natuurlijk moet er ook gepocht worden met auto’s, boten en ander duur materiaal. Marten de Roon is wat dat betreft een verademing, iets wat hij deze week weer onderstreepte met zijn post na de ophef rond Memphis Depay.

De hilarische posts van Marten de Roon op Instagram

Voetballers als Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt selecteren altijd een foto waar ze goed op staan, Memphis Depay ziet zijn Instagram-feed als één grote catwalk. Houden zo, want dat doen ze goed. Maar het is ook wel eens lekker om een voetballer te zien die het allemaal niet zo serieus neemt op social media en zelfspot heeft. We hebben het hier over Marten de Roon, de grappigste voetballer op Instagram. Lelijke foto’s, zelfgemaakte memes, Photoshop, scherpe onderschriften, alles wordt ingezet. En nu natuurlijk de liger van Memphis Depay. 11 hilarische posts op een rij.

1. Je wordt bedankt, Memphis Depay

Lees dit artikel even voor wat duiding.

2. Marten de Roon feliciteert Peter Crouch

3. Gewonnen, maar geen foto’s

4. Weer gewonnen, nu wel een foto, maar…

5. Oké, sommige dingen veranderen nooit

6. Luuk de Jong altijd met zijn shirtje ruilen

7. ‘Brace for Impact’

8. Een aloude voetbalwijsheid over de Duitsers, maar dan anders

9. Gefeliciteerd Van Persie, gelukkig hebben we de foto’s nog… Of toch niet? #awkward

10. Hi babes

11. Ja hoor, direct de Cristiano Ronaldo uithangen

marten de roon, instagram, hilarische posts, grappig

We hebben bij sommige posts screenshots gebruikt, omdat de beschrijvende teksten in embeds niet te lezen zijn. En een grap uitleggen, is nooit een goed idee. Volg Marten de Roon op Instagram voor meer hilarische posts.

7 looks die we stelen van Memphis Depay

De nieuwe liger (kruising tussen een tijger en een leeuw) is niet het huisdier van Mephis Depay. Dat gezegd hebbende: zijn Instagram-account scrollen we altijd met plezier door. Soms slaat hij de plank mis, maar af en toe heeft hij ook looks die we blind zouden overnemen. Check ze hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
11 hilarische posts van Marten de Roon op Instagram
Sluiten