Top 5 unieke items op Marktplaats: week 11

Alrik de Jong 12 mrt 2018 Stuff

Niets zo lekker als lekker doelloos speuren op Marktplaats. Want juist dan stuit je op de beste koopjes, van campers tot fietsen. We helpen je wekelijks een eind op weg, door onze top 5 te selecteren. Dit zijn onze favoriete pareltjes van week 11.

Huis en inrichting: Chesterfield bank

koopjes, marktplaats, chesterfield bank, fietsen, campers, week 11

Een whisky smaakt pas echt goed in een klassieke Chesterfield bank. Nieuw onbetaalbaar, dus kijk je op Marktplaats. Dit exemplaar hoef je niet meer ‘in te zitten’, er kan nu op geboden worden. Op het moment van schrijven staat het hoogste bod op 230 euro.

Fietsen en brommers: Mtb Cube Ltd Pro 27.5

marktplaats, mountainbike, fietsen, campers, koopjes, week 11

Weinig leukere actieve bezigheden dan mountainbiken. Maar dan wel op een kwaliteitsfiets. Deze Mtb Cube Ltd Pro 27.5 is volgens de verkoper perfect onderhouden en startklaar om op weg te fietsen. Staat op Marktplaats te koop voor 550 euro.

Computers en software: iMac

imac, marktplaats, koopjes, campers, fietsen, week 11

Een iMac voor 550 euro. We quoten de verkoper op Marktplaats. ‘Ik verkoop de iMac van mijn vader. Hem kennende is hij er altijd zorgvuldig mee omgegaan. Hij zal voornamelijk gebruikt zijn voor het beantwoorden van mail en wat dingen als word, excel en powerpoint. Voor de leeftijd van de computer is hij weinig gebruikt, omdat hij vrijwel altijd zijn iPad gebruikt. Het gaat om een 21 Inch late 2012 model. Hij is de eerste eigenaar.’ Wij zeggen: dit is sowieso het inspecteren waard.

Campers en caravans: Volkswagen Transporter TD 1986

marktplaats, campers, fietsen, koopjes, week 11, volkswagen

Ook deze week weer een camper. Ditmaal een heuse klassieker, namelijk een Volkswagen Transporter TD 1986. De 1.6 diesel motor is vervangen door een Volkswagen golf 1.9 diesel. Recentelijk zijn ook onder meer de remschijven, versnellingsbak en uitlaat vervangen. De camper staat te koop voor 4.000 euro. En daar valt vast nog wel wat vanaf te praten. Succes.

Sport en fitness: gloednieuwe ski’s (170 centimeter)

marktplaats, ski's, koopjes, week 11, fietsen, campers

Deze gloednieuwe ski’s van 170 centimeter zitten nog in het plastic. We quoten de verkoper op Marktplaats: ‘Dit zijn uitstekende ski’s van de World Cup lijn van Fischer waar je vele jaren plezier van zult hebben. Let op: ski’s zijn zonder bindingen.’ Prijs: 150 euro.

Meer koopjes op Marktplaats

Iedere week lichten we zoals gezegd vijf unieke koopjes uit op Marktplaats. Check hier de top 5 van week 10.

Reageer op artikel:
Top 5 unieke items op Marktplaats: week 11
Sluiten