Top 5 unieke koopjes op Marktplaats: week 10

Niets zo lekker als lekker doelloos speuren op Marktplaats. Want juist dan stuit je op de beste koopjes, van campers tot fietsen. We helpen je wekelijks een eind op weg, door onze top 5 te selecteren.

Dodge V8 food truck camper

food truck, camper, marktplaats, koopjes, fietsen

Mocht je aspiraties hebben om je baan op te zeggen en rond te gaan toeren in een food truck camper, dan is dit een mooi koopje. Ook zonder die aspiraties is het overigens een coole camper. Het gaat om een opknapper, maar dan wel een brute opknapper. De koper op Marktplaats vraagt voor deze V8 camper van Dodge 2.250 euro. Maar met een beetje onderhandelen krijg je hem vast voor minder dan twee ruggen mee.

Yamaha PALMA + SELVA Motor

fietsen, campers, boot, yamaha, marktplaats, koopjes

Op zoek naar je eigen jacht? Dan ben je hier aan het verkeerde adres. Maar je eigen boot ligt wel binnen handbereik. Deze Yamaha Palma inclusief een 4PK Selva motor staat te koop voor een totaalbedrag van 550 euro. En er is zelfs nog ruimte voor onderhandeling, te weten dat de motor nog moet worden nagekeken en het afsluitrubber aan vervanging toe is. Succes.

Chesterfield fauteuil

marktplaats, koopjes, campers, fietsen, chesterfield,

Een Chesterfield fauteuil is tweedehands mooier dan nieuw. Die al een beetje doorleefd zijn. Dus kijk je op Marktplaats. We quoten de verkoper: ‘Heel gave vintage Chesterfield fauteuil. Zit goddelijk. Ik heb er helaas geen ruimte voor.’ Kost je 175 euro. Direct doen.

Retro fiets

marktplaats, koopjes, fiets, fietsen, racefiets, racefietsen, camper, campers

Retro fietsen, Marktplaats staat er vol mee. Deze fiets kost je 100 euro, is volledig nagekeken en je krijgt er ook nog eens 1 maand garantie op. Dat zie je niet vaak op Marktplaats.

Mitsubishi camper

Mitsubishi, marktplaats, duizend, euro, campers, camper, koopjes

Rij de jaren ’80 in met deze klassieke Mitsubishi camper. De eigenaren doen er met pijn en moeite afstand van, hij is dan ook nog in goede staat. Beschikt over een grote luifel, voortent, koelkast, kachel, tv en meer. 130.000 kilometer op de teller en ‘s winters heeft dit bakbeest altijd binnen gestaan. Kost je 4.250 euro. Meer informatie en foto’s.

Meer koopjes op Marktplaats

Iedere week lichten we zoals gezegd vijf unieke koopjes uit op Marktplaats. Check ook deze betaalbare iPhones en 4K televisies.

Reageer op artikel:
Top 5 unieke koopjes op Marktplaats: week 10
Sluiten