Mark Zuckerberg raakt titel ‘jongste miljardair’ kwijt aan deze jongedame met prachtige lippen

Thomas Aalderink 12 jul 2018 Life

Toen wij 23 waren huurden we een appartement, hadden we een beetje spaargeld en een fiets. Dat was het wel zo’n beetje. Mark Zuckerberg had op die leeftijd iets meer in handen. Dat was namelijk het moment dat de oprichter van Facebook de grens van een miljard dollar doorbrak. Een ongekende prestatie, maar er is een jongedame op komst die hem van de troon gaat stoten en het record meteen flink aangescherpt.

Haar naam is Kylie Jenner en waarschijnlijk ken je haar wel. Ze werd bekend met haar gehele familie door de reality show Keeping Up With the Kardashians en gebruikte die jump start vervolgens om een imperium op te bouwen. Op dit moment is haar make-up merk, genaamd Kylie Cosmetics, bijna 800 miljoen dollar waard. De verwachting is dat de waarde binnen nu en een jaar gaat groeien tot meer dan een miljard.

900 miljoen dollar and counting…

Naast haar eigen merk, waar ze 100% eigenaar van is, pakt ze ook nog leuke dealtjes met PacSun, Puma en meer. Hierdoor wordt haar waarde op dit moment geschat op 900 miljoen dollar. Het is dus een kwestie van tijd totdat Mark Zuckerberg zijn titel ‘Youngest Self-Made Billionaire’ moet gaan inleveren aan het aanstormende talent. Al zijn er ook genoeg mensen die er aan twijfel of de titel wel terecht is.

wow. i can’t believe I’m posting my very own @forbes cover. thank you for this article and the recognition. I’m so blessed to do what i love everyday. i couldn’t have dreamt this up! #KylieCosmetics

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Mark Zuckerberg bouwde Facebook vanaf de grond aan op en had er relatief weinig hulp bij. Het is maar de vraag of Kylie Jenner haar merk zo groot had kunnen maken zonder de bekendheid die ze vergaarde met Keeping Up With The Kardashians.

Mark Zuckerberg maakt plaats voor Kylie Jenner

Aan de andere kant willen we het wel opnemen voor de jongste telg in de familie. Haar zussen zijn er namelijk niet in geslaagd om deze bedragen binnen te slepen. Zo wordt de bekendste Kardashian, Kim, geschat op ‘maar’ 350 miljoen. Dan heeft de zus met de mooiste lippen het toch een stuk beter gedaan.

Of Mark Zuckerberg daar slecht van zal slapen is nog maar de vraag. De Facebook-baas is namelijk sinds kort de op twee na rijkste man ter wereld. Benieuwd wie er nog boven hem staan? Klik dan hier.

Reageer op artikel:
Mark Zuckerberg raakt titel ‘jongste miljardair’ kwijt aan deze jongedame met prachtige lippen
Sluiten