Mark Wahlberg beukt erop los in nieuwe Netflix film Spenser Confidential

Voor een lekkere harde actiefilm met grote namen in de hoofdrol moest je vroeger in Hollywood zijn, maar die tijd is voorbij. Netflix groeit en begint steeds meer serieuze blockbusters onze kant op te gooien. Na Triple Frontier en 6 Underground kunnen we ons nu gaan opmaken voor de volgende actieknaller. Ditmaal heeft Netflix de makers van Fast and Furious en Mark Wahlberg binnengehaald voor Spenser Confidential.

In deze Netflix film volgen we de door Mark Wahlberg gespeelde Spenser. Hij is een voormalig agent en bokser die erin geluisd wordt door een groep criminelen. Hij belandt in de bak en raakt zijn baan kwijt. Eenmaal weer buiten kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Spenser kan een onopgeloste moordzaak niet loslaten en besluit zelf actie te ondernemen.

Mark Wahlberg en Post Malone

Dat gaat hem in z’n uppie niet lukken, dus klopt hij bij een oude vriend aan voor hulp. Deze door Alan Arkin gespeelde mentor stelt Spenser voor aan de no-nonsens MMA-vechter Hawk (Winston Duke). Om het bonte gezelschap compleet te maken overtuigt Spenser ook nog even zijn ex-vriendin (Iliza Shlesinger), en die is zeker niet op haar mondje gevallen. Daarnaast heeft Netflix ook nog Bokeem Woodbine, Marc Maron en zelfs Post Malone geregeld voor een rol.

Ook achter de schermen zien we een aantal bekende namen. Zo is de regie in handen van Peter Berg die in het verleden al vier keer eerder samenwerkte met Mark Wahlberg. Ook de producers zijn niet onbekend, want de naam Neal H. Moritz vinden we ook terug in de credits van menig Fast and Furious film. Zoals je in onderstaande trailer kunt zien gaat dat alles bij elkaar een film opleveren die bol staat van de keiharde actie en ‘hopelijk’ hilarische momenten.

Mocht je een boekenlezer zijn, dan is het mogelijk dat het verhaal van Spenser Confidential je bekend voorkomt. Deze Netflix film is namelijk gebaseerd op het boek Wonderland van Ace Atkins uit 2013. Het karakter Spenser is zelfs nog een stuk ouder. Deze werd namelijk al in de jaren ‘70 bedacht door Robert B. Parker.

Spenser Confidential op Netflix

Of Spenser het op het witte boek net zo goed gaat doen als op papier gaan we ontdekken op 6 maart. Vanaf dan is Spenser Confidential namelijk te zien op Netflix.

Leuk weetje: Netflix heeft ook Donald ‘Cowboy’ Cerrone geregeld voor een rolletje. Al had de UFC-ster deze tijd misschien beter kunnen gebruiken om te trainen, want afgelopen weekend was hij behoorlijk kansloos tegen Conor McGregor.

Reageer op artikel:
Mark Wahlberg beukt erop los in nieuwe Netflix film Spenser Confidential
Sluiten