Oeps! Mark Ruffalo verklapt per ongeluk de titel van Avengers 4

We moeten er nog ruim een half jaar op wachten, maar het vierde deel in de Avengers reeks is onderweg. Hoe gaat het verder met de helden van Marvel na het heftige einde van Avengers: Infinity War? Op dit moment weten we nog verdomd weinig, maar dankzij Mark Ruffalo (de man die de Hulk speelt) weten we nu waarschijnlijk wel hoe de film gaat heten.

Hij verklapte dit namelijk bij de talkshow van Jimmy Fallon. Zoals je in onderstaande video kunt zien, hebben ze even fijn bijgepraat over Avengers 4. Zo hebben ze het er ook over dat Mark Ruffalo wel vaker spoilers weggeeft. Ditmaal maken ze daar een leuke grap van. De acteur verklapt zo’n beetje het hele verhaal, maar alles wordt weggepiept. Althans, dat dachten ze.

Mark Ruffalo Completely Spoils the Avengers 4 Title and Ending

Mark Ruffalo chats with Jimmy about practically being put under surveillance by Marvel after accidentally spoiling Avengers: Infinity War’s ending, and then he proceeds to spoil the fourth Avengers film.

Mark Ruffalo gaat opnieuw de fout in

Een handige fan is namelijk achter zijn pc gekropen om de audio een beetje op te schonen. Hoe hij het doet weten we niet, maar het is hem gelukt om het piepje weg te halen. Dat betekent dat we dus gewoon kunnen horen wat Mark Ruffalo zei toen Jimmy Fallon hem vroeg wat de titel van Avengers 4 gaat zijn. Het antwoord kun je zelf horen in onderstaande clipjes.

Anton Volkov on Twitter

Bit more editing to make it a bit clearer https://t.co/P5u3aZZSBa

The Last Avenger. Dat gaat het dus worden als we de Hulk mogen geloven. Prima naam, maar niet heel origineel. Wij moeten in ieder geval meteen denken aan de meest recente Star Wars film: The Last Jedi. Natuurlijk is het nog maar de vraag of dit daadwerkelijk klopt. Eerder lekte een cameraman namelijk al een andere titel en die is wat ons betreft een stuk beter. Benieuwd welke naam hij zei? Klik dan hier.

Avengers 4 in de bioscoop

Hoe het vervolg op Avengers: Infinity War daadwerkelijk gaat heten, zal de tijd ons leren. Dat zal in ieder geval voor 3 mei 2019 zijn, want vanaf dan draait het vierde deel in de bioscoop.

Froot

Reageer op artikel:
Oeps! Mark Ruffalo verklapt per ongeluk de titel van Avengers 4
Sluiten