Marisa Papen de bak in vanwege controversiële foto’s in Vaticaanstad (NSFW)

Ja hoor! We kunnen weer een land toevoegen aan het lijstje met landen waar Marisa Papen niet meer welkom is. Na Egypte, Jeruzalem en Turkije is de Belgische schone in aanraking gekomen met de politie van Vaticaanstad. Opnieuw om dezelfde reden als altijd, namelijk het naakt poseren op plekken waar dat niet is toegestaan. Marisa Papen heeft niet zo veel met religie en besloot ditmaal controversiële plaatjes (die nogal NSFW zijn) te schieten in de achtertuin van de Paus.

Is dat handig? Nee. Levert dat mooi foto’s op? Ja, dat dan weer wel. Dat er zoveel ophef is rond de foto’s valt wel te begrijpen. Het naaktmodel wist precies hoe ze op de katholieke teentjes moest gaan staan en besloot dit te doen. Zo zien we haar een groot houten kruis door de straten slepen, ligt ze naakt op de grond terwijl een priester met nepbloed een kruis op haar voorhoofd zet en hangt ze zelf aan een kruis. Je vindt de beelden hieronder.

De billen van Marisa Papen op een bijbel

Op de laatste dag van de opnames ging het toch mis. Terwijl ze naakt op een stapeltje bijbels zat op het Sint-Pietersplein kwam de politie voorbij. Die konden het naaktlopen van Marisa niet waarderen. Bewapend met hun knuppels stormden ze op het naaktmodel af. Vervolgens werd ze meegenomen en werd ze samen met fotograaf Jesse Walker vastgezet.

Pas tien uur later nadat de politie haar AirBnB had onderzocht, mocht ze weer vertrekken. Geen leuke ervaring, maar we hoeven ons geen zorgen te maken. Marisa Papen gaat gewoon door met naakt poseren op plekken waar dat eigenlijk niet gewenst is. “Ik ben vrij fearless. We hebben altijd het geloof dat wij met iets bezig zijn waar een grotere kracht achter zit dan we zelf beseffen. We gaan er gewoon in mee en ik ben eigenlijk niet bang,“ aldus Marisa Papen.

NSFW op vakantie in Turkije

Wil je de foto’s zien die ervoor hebben gezorgd dat ze niet meer welkom is in Turkije? Klik dan hier. Zeker de moeite waard.

Design Taxi

Reageer op artikel:
Marisa Papen de bak in vanwege controversiële foto’s in Vaticaanstad (NSFW)
Sluiten