Marisa Papen riskeert 7 jaar cel na naaktshoot in Turkije

Update: Marisa Papen riskeert 7 jaar cel voor een naaktshoot in Turkije. Lees daarover hier meer.

Marisa Papen staat bekend als de blootste vrouw op Instagram. De Belgische madame heeft weinig problemen met het tonen van haar lichaam en twee jaar geleden deed ze dat in Turkije. Om geld te besparen nam ze geen koffer mee en liet ze al haar kleren lekker thuis. Dat leverde bijzondere plaatjes op, maar in Turkije waren ze er iets minder blij mee.

Vooral de foto waarop ze een boerka draagt en deze optilt, zorgde voor de nodige problemen. Daarnaast liet ze ook nog de maan en ster uit de vlag van Turkije op haar tepels zetten en lag ze naakt op de Turkse vlag. Ze is wel eens voor minder gearresteerd en op een zwarte lijst gezet. Zo mag ze tegenwoordig Egypte al niet meer in en zijn ze ook in Jeruzalem niet zo blij met haar. Nu riskeert ze dus een celstraf van 7 jaar.

Marisa Papen riskeer celstraf na naaktshoot in Turkije

Een dag na de shoot stond de politie al in het hotel. Marisa Papen was toen al uit Turkije vertrokken, maar het hotelpersoneel werd nog wel verhoord om te achterhalen waar de Belgische heen was. Het hotel liet het naaktmodel vervolgens weten dat ze liever niet hebben dat ze nog een keer terugkomt.

Inmiddels zijn we twee jaar verder. Uit de aanklacht, die volgens Turkse media zopas door het Strafhof nu is aanvaard, blijkt dat een celstraf wordt gevraagd tussen 2 en 7 jaar. Het Playboy-model wordt volgens de aanklacht beschuldigd van het “vernederen van tekenen van de soevereiniteit van de staat” en “obsceniteit”.

Haar fotoshoot, genaamd Turkish Delight, was dus zeker niet zonder risico. Zoals we van haar gewend zijn, geeft ze zich volledig bloot en spat het zelfvertrouwen van het scherm. Deze vrouw is volledig tevreden over haar lichaam en heeft er geen enkel probleem mee om dat te delen met de wereld. Dat ze zich opnieuw niet populair heeft gemaakt in een land kon haar aanvankelijk weinig schelen, maar wellicht denkt ze daar nu anders over.

In de tussentijd kunnen we gelukkig nog terugkijken ouder werk van Marisa Papen, zoals deze prachtige shoot aan de Franse Rivièra. Dat is het kuisere werk.

Maxim

Reageer op artikel:
Marisa Papen riskeert 7 jaar cel na naaktshoot in Turkije
Sluiten