Women 28 dec 2018 Thomas Aalderink

Marisa Papen heeft een kalender gemaakt en die is belachelijk heet (NSFW)

Het was me een jaartje wel voor Marisa Papen. Het Belgische naaktmodel werd in 2018 meerdere keren aangehouden en maakte zich in verschillende landen niet bepaald populair. In Egypte, Israël, Turkije en onlangs ook Vaticaanstad zijn ze niet zo blij met Marisa Papen. Ze gaat namelijk nogal gemakkelijk uit de kleren om vervolgens controversiële plaatjes te schieten. Het voormalig Playboy model heeft namelijk niet zo veel met religie.

Dat wordt nog maar weer eens duidelijk in de kalender die ze gemaakt heeft. Deze heet namelijk FXCKRLGN en je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te ontdekken wat er eigenlijk staat. Ook de foto’s die zijn gebruikt, verhullen niet dat Marisa Papen een enorme hekel heeft aan religie. Zo zien we haar naakt met een kruis lopen en toont ze haar ontblote lichaam voor de Joodse klaagmuur in Jeruzalem.

Het beste van Marisa Papen

Ons hoor je in ieder geval niet klagen, want het is een hele fraaie kalender geworden. Niet alleen vanwege Marisa zelf, maar vooral omdat het oprecht hele mooie foto’s zijn. Kleur, compositie, licht. Het klopt allemaal. Mocht je ook fan zijn, dan kun je deze fraaie 2019 kalender van Marisa Papen hier bestellen. Nadeel: hij kost je wel zestig euro. Best prijzig.

Wil je wel van de foto’s genieten, maar heb je geen zin om er zes tientjes voor neer te leggen? Geen probleem! Hieronder vind je namelijk een aantal van de foto’s uit de kalender. Deze hebben we aangevuld met andere prachtige foto’s van haar naakte wereldreis.

Foto’s: Jesse Walker / ENKI EYEWEAR

Nog meer NSFW uit België

Nog geen genoeg gekregen van deze Belgische schone? Klik dan hier voor de controversiële foto’s die ze liet maken in Turkije of hier om te zien waarom ze uit Vaticaanstad getrapt werd. Heb je niks met religie? Klik dan hier voor haar vakantiekiekjes vanaf de Franse Rivièra.

Maxim

Reageer op artikel:
Marisa Papen heeft een kalender gemaakt en die is belachelijk heet (NSFW)
Sluiten