Alrik de Jong
Alrik de Jong | LinkedIn Game 4 sep 2020

Mario Kart Live: Home Circuit-trailer: race door je eigen huis met AR

Voor fans van Mario Kart: check de trailer van de nieuwste parel van Nintendo. Mario Kart Live: Home Circuit is next level en maakt gebruik van augmented reality. Yep, je kunt je eigen huis gebruiken als parcours. Vanuit je woonkamer neem je het online op tegen anderen.

Ter ere van de 35e verjaardag van Super Mario Bros. heeft Nintendo een aantal nieuwe en een aantal opnieuw uitgebrachte games aangekondigd. Mario Kart Live is een van die videogames. Het is een racespel waarbij je jouw Nintendo Switch kunt gebruiken om een radiografisch bestuurbaar autootje door je eigen woonkamer te laten racen. Door middel van augmented reality zijn de auto’s op het scherm van de Switch voor de speler ook te volgen.

Trailer: Mario Kart Live: Home Circuit

Check hieronder de trailer. Hier zijn maar twee woorden voor. NEXT. LEVEL.

Als speler maak je met behulp van fysieke poortjes een eigen racebaan in jouw woonkamer, waarbij de karts niet alleen reageren op obstakels in de echte wereld, maar bijvoorbeeld ook afremmen of juist harder gaan door boosts die de spelers op hun scherm kunnen scoren. De radiografisch bestuurbare auto’s bevatten camera’s en sensoren die registreren hoe de wagentjes zich bewegen.

Mario Kart Live: Home Circuit is vanaf 16 oktober te koop. The Verge meldt dat er een versie van zowel Mario als Luigi komt, die 100 dollar per stuk kost.

🕹 Check ook: Netflix-tip: High Score, een docu-serie over games uit de 80’s en 90’s

Reageer op artikel:
Mario Kart Live: Home Circuit-trailer: race door je eigen huis met AR
Sluiten