De bloedmooie Margot Robbie is een verleidelijke moordmachine in ‘Terminal’

Margot Robbie is zonder twijfel één van de mooiste actrices van Hollywood, dus wanneer ze een nieuwe rol te pakken heeft spitsen wij meteen onze oren. Na haar uitstekende optreden in I, Tonya mag ze nu haar kunsten gaan vertonen als femme fatale in de nieuwe thriller Terminal. Een rol die wij haar wel toevertrouwen.

Ze speelt de verleidelijke Annie. Een aantrekkelijke dame die zich voordoet als een doodgewone serveerster die in de avonduren bijklust als stripper, maar eigenlijk een nietsontziende moordmachine is. Ze belandt per toeval in een duel tussen twee huurmoordenaars en besluit om beide heren te gebruiken om haar bloeddorst te stillen.

Terminal in de bioscoop

Naast Margot Robbie zijn er nog twee gezichten in Terminal die je hoogstwaarschijnlijk zult herkennen. Zo zien we Simon Pegg (Shaun of the Dead, Mission: Impossible – Rodue Nation en Ready Player One) als Bill en ook Mike Myers, die we allemaal kennen als Austin Powers, heeft een rol te pakken. Meer dan genoeg reden om op 11 mei naar de bioscoop te gaan, want vanaf dan draait Terminal.

Wat een cast! Leonardo DiCaprio en Brad Pitt spelen samen in de nieuwe Tarantino film

Reageer op artikel:
De bloedmooie Margot Robbie is een verleidelijke moordmachine in ‘Terminal’
Sluiten