Margot Robbie ziet er bloedmooi uit in de nieuwe film van Quentin Tarantino

Hij heeft al meerdere topfilms op z’n naam staan, maar de echte knaller van Quentin Tarantino moet nog komen. Zijn negende film is aanstaande en de eerste voortekenen zijn meer dan uitstekend. Vooral de cast van Once Upon a Time in Hollywood is van een ongekend hoog niveau. Zo zijn de hoofdrollen voor Leonardo DiCaprio en Brad Pitt, maar ook voor de altijd Charmante Margot Robbie.

De blonde schone gaat de rol van Sharon Tate op zich nemen. Mocht je niet weten wie dat is? Verdiep je dan even in de Manson murders. Wat je ook kunt doen is dit artikel lezen waarin we je uitleggen waar de film precies over zal gaan. Ben je helemaal op de hoogte van waar het nieuwe meesterwerk van Tarantino over gaat? Mooi! Dan is het nu tijd om te aanschouwen hoe de bloedmooie blondine eruit zal gaan zien op het witte doek?

Margot Robbie als Sharon Tate

Niet onaardig toch? De jaren zestig stijl staat haar uitstekend en de keuze om Margot Robbie te casten voor de rol van Sharon Tate lijkt een schot in de roos. Hieronder vind je ter vergelijking een foto van de actrice en model die op haar zesentwintigste werd vermoord door leden van de Manson familie. Iets wat we ongetwijfeld gaan zien in Once Upon a Time in Hollywood.

Nu hebben we Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie gezien, maar daar zal het niet bij blijven. Het lijstje met grote namen wordt namelijk nog lander. Dakota Fanning, Al Pacino, Timothy Olyphant, Kurt Russel, Damian Lewis, Luke Perry, Burt Reynolds en James Marsden staan ook op de lijst. Helaas is er ook slecht nieuws. Er gingen lange tijd geruchten dat ook Samuel L. Jackson een rol zou gaan krijgen, maar dat lijkt toch niet te gaan gebeuren.

Release datum Once Upon a Time in Hollywood

Desalniettemin beschikt Quentin Tarantino over een cast om u tegen te zeggen. Of dat ook tot een legendarische film gaat leiden die Pulp Fiction doet vergeten, is nog maar de vraag. Het antwoord daarop laat nog een jaar op zich wachten, want op dit moment staat Once Upon a Time in Hollywood gepland voor 9 augustus 2019.

Maxim

Reageer op artikel:
Margot Robbie ziet er bloedmooi uit in de nieuwe film van Quentin Tarantino
Sluiten