Ook de beeldschone Margot Robbie deelt poster van de nieuwe Tarantino-film

Aankomende zomer verschijnt de negende film van Quentin Tarantino in de bioscoop. De legendarische regisseur heeft al behoorlijk wat klassiekers op zijn naam staan, maar Once Upon a Time in Hollywood moet het absolute pronkstuk gaan worden. We wachten dan ook met smart op de eerste bewegende beelden, maar moeten het voorlopig doen met filmposters. Gisteren deelde Leonardo DiCaprio er eentje met ons en nu volgt de prachtige Margot Robbie.

Nieuwe meesterwerk van Quentin Tarantino

In Once Upon a Time zal de blonde actrice de rol van Sharon Tate op zich gaan nemen. Zij was in de jaren ‘60 een welbekende actrice die uiteindelijk door toedoen van Charles Manson en zijn sekte om het leven kwam. Nu is het aan Margot Robbie om haar tot leven te laten komen op het witte doek. Fysiek gezien gaat dat in ieder geval wel goed komen.

Hollywood. 1969. #OnceUponATimeInHollywood

1.5m Likes, 9,524 Comments – @margotrobbie on Instagram: “Hollywood. 1969. #OnceUponATimeInHollywood”

Margot Robbie is Sharon Tate

Zoals je op de poster kunt zien, is Margot Robbie een uitstekende keuze gebleken om deze rol te gaan spelen. Zelfs de zus van Sharon Tate is van mening dat Robbie de perfecte keuze is. Dan moet het dus wel goed zitten.

Margot Robbie en Leonardo DiCaprio zijn niet de enige twee grote sterren binnen de cast van Once Upon a Time in Hollywood. Volgens IMDb zullen ook brad Pitt, Timothy Olyphant, Dakota Fanning, Al Pacino, Damian Lewis, Kurt Russell en Luke Perry hun opwachting gaan maken. Aan de cast zal het dus zeker niet gaan liggen.

Releasedatum Once Upon a Time in Hollywood

Over het verhaal is verder nog niet al te veel bekend. We weten dat Charles Manson en zijn sekte een belangrijke rol gaan spelen, maar bij de films van Quentin Tarantino kun je niks met zekerheid zeggen. Wat we wel weten is dat Leonardo DiCaprio een filmster speelt een dat Brad Pitt zijn stuntman is. Hoe dit allemaal gaat samenkomen is ons nog een raadsel, maar met Quentin Tarantino aan het roer gaat dat vast goed komen.

Check hier de filmposter met Leonardo DiCaprio en Brad Pitt die gisteren is verschenen.

Once Upon a Time in Hollywood verschijnt op 26 2019 juli in de bioscoop.

Esquire

Reageer op artikel:
Ook de beeldschone Margot Robbie deelt poster van de nieuwe Tarantino-film
Sluiten