Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 29 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Margot Robbie is terug als de bloedhete en dodelijke Harley Quinn

Eerlijk is eerlijk. Suicide Squad was niet de beste superheldenfilm. Eigenlijk was het gewoon een flinke tegenvaller. Gelukkig was het niet ellende alom, want er was één hele goede reden om deze DC film te gaan bekijken. We hebben het dan natuurlijk over Margot Robbie als Harley Quinn. Het gestoorde en tevens zeer aantrekkelijke vriendinnetje van The Joker. Zij krijgt in 2020 een eigen film en daar zijn nu de eerste beelden van.

Het is nog maar een teaser van twintig seconden, maar dat is voor ons al genoeg om enthousiast van te worden. We zien een aantal karakters snel voorbij komen, maar het draait natuurlijk om slechts één vrouw: Harley Quinn. Met haar iconische hammer is zij de ster van Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), want zo gaat de film heten.

Ook Ewan McGregor in Birds of Prey

Margot Robbie is trouwens niet het enige bekende gezicht die we voorbij zien komen. Hij is slechts een fractie van een seconde in beeld, maar het is ’em echt: Ewan McGregor. Hij gaat namelijk het criminele meesterbrein Black Mask spelen. Verder zien we ook nog Huntress (Mary Elizabeth Winstead), Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), Renee Montoya (Rosie Perez), Cassandra Cain (Ella Jay Basco) en Victor Zsasz (Chris Messina).

See You Soon

Uploaded by CheekySneakyPeeky on 2019-01-28.

Harley Quinn is de weg kwijt

Een alles behalve gezellig gezelschap met Harley Quinn aan het hoofd. Dat belooft dus weer een hoop gestoorde actie en humor. Het daadwerkelijke plot is nog niet bekend, maar bij de Hollywood Reporter denken ze het al te weten. De film speelt zich af na Suicide Squad en zowel Batman als The Joker zijn vermist. Harley Quinn is helemaal alleen en daar heeft ze het nogal lastig mee. Ze zoekt hulp bij Cassandra Cain, maar wordt ondertussen lastiggevallen door Black Mask die Gotham probeert over te nemen. Klinkt goed!

Margot Robbie in nieuwe meesterwerk Tarantino

Helaas moeten we nog wel even wachten voordat we weer van Margot Robbie in kleurrijke en weinig verhullende kleding kunnen genieten. Birds of Prey verschijnt namelijk pas over een jaar. 7 februari 2020 om precies te zijn. Gelukkig kunnen we in de tussentijd alvast uitkijken naar Once Upon a Time in Hollywood. De ultieme film van Tarantino met Margot Robbie en nog veel meer grote namen. Benieuwd wie? Klik dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

GQ

Reageer op artikel:
Margot Robbie is terug als de bloedhete en dodelijke Harley Quinn
Sluiten