Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Travel 11 jan 2019

Lidl deal: Voor 100,- euro per persoon op wintersport met je beste maten

Terwijl een groot deel van de wintersport vakantiegangers net uit de file in Oostenrijk is gekomen en lekker op de piste staat, kijken wij alvast vooruit zodat jij eind deze maand ook lekker de witte bergen kunt betreden. Dat is deze maand wel heel goedkoop, want je kan voor maar honderd euro per persoon met zes maten op wintersport.

Goedkoop op wintersport in het Franse Chamrousse

Wintersport is nu eenmaal één van de gaafste dingen om te doen in een jaar. Lekker de piste afglijden en daarna een welverdiend biertje drinken in de Après-ski bar. Hartstikke leuk natuurlijk, alleen kan een wintersport gewoon erg duur zijn. Maar dankzij Lidl ga jij met zes vrienden deze maand nog goedkoop op wintersport in een gaaf skigebied.

De Lidl geeft je kans om voor een prikkie te gaan wintersporten in het Franse Chamrousse. Het skigebied, wat bekend is van de Olympische Spelen en de Tour de France, ligt ongeveer op 1.700 meter hoogte en heeft 90 kilometer piste voor je klaar liggen. Genoeg om je zes dagen bezig te houden.

Wintersport

Een dikke roadtrip en een week skiën voor honderd piek

Wat houdt de trip nu allemaal in? Jij gaat samen met zes maten op roadtrip naar Chamrousse. In het pittoreske skioord kun jij zeven nachten verblijven in een zes persoons appartement met toegang tot sauna, zwembad en fitness ruimte. Je krijgt een skipas voor zes dagen en je hebt gegarandeerd sneeuw! Het enige wat jij moet doen is er naar toe rijden, je ski spullen uit de kast trekken of daar materiaal huren. Dat allemaal voor de schamele prijs van 100 euro per persoon en dat gewoon bij de Lidl.

Met deze puike aanbieding kun jij van 19 januari tot de 26e je helemaal uitleven op de piste. Trommel zes vrienden bij elkaar, fix twee auto’s en maak er een memorabele wintersportvakantie van. Meer informatie over de puike sneeuwdeal vind je hier!

Reageer op artikel:
Lidl deal: Voor 100,- euro per persoon op wintersport met je beste maten
Sluiten