Redactie
Redactie Stuff 7 jan 2016

Manners recap: 7 januari

Tegen het einde van elke (werk)dag zetten wij de tofste nieuwtjes van de dag voor jou op een rijtje in een snel en handig overzicht zodat je altijd up-to-date bent over interessante producten en ontwikkelingen.

Moser & Cie heeft mechanische ‘Apple Watch’

Moser & Cie zal niet bij iedereen even bekend zijn maar het Zwitserse merk oogst lof vanwege hun chique, vaak minimalistische ontwerpen. Achter deze ontwerpen schuilt altijd Zwitsers mechanisch vakmanschap. Zo ook in dit model, de Swiss Alp Watch die als twee druppels water lijkt op de Apple Watch. Moser & Cie gaat 50 exemplaren a 25.000 dollar per stuk verkopen. Hier lees je er alles over.

Man rijdt Gallardo door overstroming heen

De straten van San Diego zijn ondergelopen. Logisch dus dat bestuurders bij dit stoplicht eieren voor hun geld kiezen en zo veel mogelijk wegblijven bij het water. De bestuurder van deze Lamborghini Gallardo had overduidelijk geen zin om achteraan aan te sluiten, reed zijn peperdure sportbolide gewoon door het water heen en ging daarbij (geheel probleemloos) even bijna kopje onder.

Designer maakt ‘Inception’ koffietafel

Of je ‘m ook daadwerkelijk in huis zou willen hebben, valt te betwijfelen maar je kunt niet anders dan bewondering hebben voor deze creatie van ontwerper Stelios Mousarris, die een koffietafel geinspireerd door de film Inception bouwde. Op Want.nl zie en lees je meer.

Marshall komt met hun kleinste speaker

Marshall-kwaliteit op meeneemformaat? Jazeker. ’t Is een feit nu Marshall deze Stockwell Speaker heeft onthuld. Het is hun kleinste portable speaker met een gewicht van slechts 1.2 kilo. De specs vind je hier.

Vier nieuwe kleuren adidas Stan Smith

De adidas Stan Smith is een absolute klassieker maar dat weerhoudt het merk er niet van om te blijven vernieuwen. Je kunt inmiddels een complete kast vullen met de beschikbare kleuren. Deze vier worden vers aan het aanbod toegevoegd. Hier lees je meer.

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Manners recap: 7 januari
Sluiten