Redactie
Redactie Stuff 6 jan 2016

Manners recap: 6 januari

Tegen het einde van elke (werk)dag zetten wij de tofste nieuwtjes van de dag voor jou op een rijtje in een snel en handig overzicht zodat je altijd up-to-date bent over interessante producten en ontwikkelingen.

Michael Bay zet Bumblebee te koop

Michael Bay, de regisseur van de Transformers-films, heeft kennelijk genoeg van zijn eigen ‘Bumblebee’. Zijn one-off Chevrolet Camaro SS, die ook gebruikt werd in ‘Transformers: Age of Extinction’, gaat onder de veilinghamer. Hier lees je meer.

Nike Air Max Classic in een luxe jasje

In principe is elk paar Air Max Classics raak. Dit paar met stijlvol bruin Vachettaleer is absoluut één van onze favorieten. Check de schoenen hier.

Bentley gaat siersteen gebruiken

Bij een merk als Bentley is bijna niets te gek. Dat zij prachtig hout, leer, aluminium en carbon gebruiken om hun dashboards te decoreren, wist je al. Nieuw is dat je nu jouw Bentley-dash ook aan kunt kleden met steen. Hier vind je meer info.

Citroën blaast origineel DS-ontwerp nieuw leven in

De Citroën DS (uit de jaren 50) beschikt over één van de meest bewierookte ontwerpen in de Europese autogeschiedenis. En terecht. Hoe een nieuwe DS eruit zou kunnen zien, zie je op Want.nl.

8 handige apps tegen tijd verspillen

Met tijd verspillen, schiet jij jezelf behoorlijk in de voet. Zonde! Gelukkig zijn er apps die ervoor zorgen dat jouw getreuzel en improductiviteit tot een minimum worden beperkt. Hier vind je acht goede suggesties.

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Manners recap: 6 januari
Sluiten