Redactie
Redactie Stuff 15 jan 2016

Manners recap: 15 januari

Tegen het einde van elke (werk)dag zetten wij de tofste nieuwtjes van de dag voor jou op een rijtje in een snel en handig overzicht zodat je altijd up-to-date bent over interessante producten en ontwikkelingen.

Italiaanser dan deze short wordt het niet

Deze video is eigenlijk één grote reclame van herenmerk Caruso. Niet eens voor hun eigen kleding, subtiel dan, maar vooral voor Italië. Vind je vast niet erg als het zo stijlvol verpakt is.

Prachtige Zweedse getaways

Wil je er even helemaal tussenuit, dan is Zweden een perfecte optie. In het bijzonder ‘Treehotel’, een serie van bijzondere huisjes in het bos. Echt vertoeven in the middle of nowhere. In alle comfort, dat dan weer wel. Lees hier meer.

Porsche Design Soundbar van GT3-uitlaat

Wat een helden zijn ze daar bij Porsche Design. Zij kwamen op het idee om een soundbar te maken van de einddemper van een originele 911 GT3-uitlaat. Het zal je niet schokken dat het ding flink wat knaken kost maar wat is-ie allemachtig mooi.

Max Verstappen jekkert Red Bull door de sneeuw

Na een uitermate succesvol debuutseizoen kan Max Verstappen nu even genieten van wat vrije tijd. Dat betekent niet dat-ie niet in F1-bolides plaatsneemt. Want als Red Bull je vraagt of je zin hebt om een speciaal geprepareerde RB7 F1-wagen over de Oostenrijkste pistes van Kitzbühel wilt jekkeren, dan zeg je geen nee. Op het YouTube-kanaal van Max vind je nog meer video’s.

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Manners recap: 15 januari
Sluiten