Redactie
Redactie Hebbedingen 13 jan 2016

Manners recap: 13 januari

Tegen het einde van elke (werk)dag zetten wij de tofste nieuwtjes van de dag voor jou op een rijtje in een snel en handig overzicht zodat je altijd up-to-date bent over interessante producten en ontwikkelingen.

Prachtig restaurant aan Italiaanse kust

Mocht je op vakantie in de buurt zijn van het Italiaanse Polignano a Mare, dan moet je beslist gaan eten in het restaurant van het Grotta Palazzese Hotel. Zelfs al zou het eten niet te pruimen zijn, en dat is het wel, dan nog wil je gerust een avondje hier zitten. Bekijk hier meer foto’s.

Projector op handformaat zorgt voor bioscoopervaring

Sony heeft een portable projector uitgebracht die een beeld kan projecteren met een diameter tot 3 meter, meer dan voldoende voor een uitstekende thuisbioscoop ervaring, lijkt ons. Hier lees je meer informatie.

De skyline van Manhattan wordt nog indrukwekkender

De skyline van Manhattan is al indrukwekkend om te zien, maar zal dat in 2016 nog meer worden. In deze wijk verrijzen nog dit jaar namelijk acht nieuwe wolkenkrabbers waarvan zes met een hoogte van meer dan 300 meter. Hier kun je alle torens bekijken.

Nieuwe supercar van Amerikaanse bodem

Je kent Henrik Fisker wellicht van het automerk dat zijn achternaam draagt en bekend is van de elektrische Karma. Dat merk gaat inmiddels verder als Karma Automotive en Henrik Fisker zelf waagt zich zo nu en dan aan een ander project. Zoals deze met een 8.4 liter V10 uitgeruste en 745 pk sterke VLF Force 1 V10. Check ‘m hier.

Dit zwembad is niet wat het lijkt

Waarom staan deze mensen onderwater in hun normale kleding? Waarom komen zij niet boven en lijken zij niet nat te worden? Roomed kwam dit bijzondere kunstproject op het spoor.

[FB_AANJAGER]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Manners recap: 13 januari
Sluiten