Redactie
Redactie Stuff 11 jan 2016

Manners recap: 11 januari

Tegen het einde van elke (werk)dag zetten wij de tofste nieuwtjes van de dag voor jou op een rijtje in een snel en handig overzicht zodat je altijd up-to-date bent over interessante producten en ontwikkelingen.

De best geklede heren van de Golden Globes

Een evenement als de Golden Globes vormt altijd een inspiratie op stijlgebied. Check hier en hier wie de bestgeklede mannen waren.

De nieuwe Mercedes-Benz E-klasse

Mercedes-Benz heeft de nieuwe E-klasse onthuld. Simpel gezegd: met afstand de mooiste E-klasse ooit gebouwd. Hij leent veel stylingdetails van zijn grote broer S-klasse. Meer info en foto’s vind je hier.

Rotterdam krijgt drijvend bos

Komend voorjaar zal in de Rotterdamse Rijnhaven een drijvend bos worden geïnstalleerd. Na een behoorlijke periode van ontwikkelen en testen, worden de eerste twintig bomen binnenkort op het water gezet om de omgeving op te fleuren. Lees meer over dit project op Roomed.

Ricky Gervais was op dreef

Je weet uit ervaring: als je Ricky Gervais de Golden Globes laat presenteren, dan worden er mensen belachelijk gemaakt. Zo ook gisteren. Hier vind je zijn grappigste beledigingen op een rijtje.

Geruchten omtrent de iPhone 7

Nu de lancering van de iPhone 7 langzaamaan dichterbij komt, duiken natuurlijk ook allerlei geruchten op. Want.nl zette de geruchten op een rijtje.

[FB_AANJAGER]

Reageer op artikel:
Manners recap: 11 januari
Sluiten