Manners’ Picks: deze 4 dingen wilden wij hebben in week 31

We leven in een tijd waarin bedrijven, merken en overige figuren ons dagelijks bombarderen met hun product. Daar kunnen moeilijk om doen en overprikkeld van raken, maar dat is zonde: er is immers niks aan te doen. Je moet alleen weten wat de parels op de markt zijn, de voltreffers die jouw centen waard zijn en de items die jouw leven fijner maken. Wij van Manners zagen er deze week weer vier voorbijkomen.

De Manners’ Picks van deze week…

De mode-industrie is continu in beweging (en elke week weer op een vers paar sneakers), wekelijks verschijnen er nieuwe gadgets en tech die niet per se nodig zijn, maar o zo gewild en dan hebben we nog Netflix dat wekelijks spiksplinternieuw beeld op ons gooit. Nee, aan schaarste geen gebrek en daardoor juist wel aan centen. Willen we niet, moeten we niet doen. Daarom kiezen we elke week vier dingen die we willen hebben, en daar laten we het dan bij. Van sneakers tot sweaters en van bioscoopkaarten tot frutsels voor in huis.

Hobbs & Shaw in de bios

Wij zijn van Dwayne Johnson. We hebben ontiegelijk veel bewondering voor zijn fysiek en alles wat hij ervoor doet en overlaat en voor zijn acteerprestaties. Oké, dat laatste niet per se, maar zijn films staan altijd garant voor knetterend spektakel. Zo ook met zijn nieuwste film Hobbs & Shaw, waarin hij samen met dat andere mensenbeest Jason Statham de klappen uitdeelt.

Of de recensenten nu bang zijn voor een persoonlijk bezoekje van de twee of niet, de film krijgt verrassend positieve kritieken. Niet verrassend wanneer je de beste film van het jaar verwacht, wél verrassend als je denkt aan het genre en dat het een spin-off is. In ieder geval: wij wilden deze week absoluut naar de bioscoop voor deze film om getrakteerd te worden op ultiem popcorn-vermaak.

Big mahalo to the fans for loving the movie 🙏🏾❤️ A wild, bombastic, fun & entertaining ride. #audiencefirst @sevenbucksprod HOBBS & SHAW 🌎

865.2k Likes, 6,076 Comments – @therock on Instagram: “Big mahalo to the fans for loving the movie 🙏🏾❤️ A wild, bombastic, fun & entertaining ride….”

FIFA 20 (pre-order)

Jahaa, FIFA 20 komt nog lang niet. Eind september mogen en kunnen de digitale voetbalvelden weer betreed worden. Maar voor de échte FUT-fanaten stond 5 augustus gemarkeerd, vóór deze dag diende er namelijk een pre-order op de nieuwste FIFA geplaatst te worden. Ten minste, wanneer je wil profiteren van fraaie bonussen.

Denk aan een gegarandeerde Ones To Watch-kaart (een speciale kaart voor de fijnste spelers die een zomertransfer hebben gemaakt) wanneer jij jouw team gaat bouwen. En met de kans op Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt en Eden Hazard wilden wij die niet laten lopen.

The Ultimate Edition for the ultimate ICON. 🏆 @zidane joins @pele, @maradona, @ronaldo, and nearly 90 ICONS in #FIFA20.

912.9k Likes, 7,528 Comments – EA SPORTS FIFA (@easportsfifa) on Instagram: “The Ultimate Edition for the ultimate ICON. 🏆 @zidane joins @pele, @maradona, @ronaldo, and nearly…”

Abonnement op FOX Sports

De Eredivisie trapte dit weekend weer af en oh wat zijn we daar blij mee. We zijn benieuwd wie dit seizoen de nieuwe smaakmakers worden en of het kampioenschap – zoals iedereen nu een beetje denkt – een uitgemaakte zaak wordt of niet. Het volgen van de meeste doelpuntrijke competitie van Europa doe je natuurlijk bij FOX. Daarom is de garantie van FOX Sports in het zenderpakket vanaf deze week weer een vereiste.

Nieuwe drop van Cole Buxton

Oké, we leven zondag 4 augustus en let even goed op: is het nog geen acht uur ‘s avonds? Dan moet je nog even geduld hebben. Is het acht uur? Wacht alsjeblieft even, wij zijn nog aan het bestellen. Is het een uur of tien ‘s avonds? Je bent te laat. Ja lieve mensen, Cole Buxton dropt vandaag zijn meest verse collectie en dat gaat altijd hard. De kleding van Cole Buxton is namelijk het meest comfortabele én stijlvolle dat je gaat vinden online. Denk aan sweatpants waarin je niet durft te zweten en oversized shirtjes.

22 GREAT WINDMILL STREET, 10AM FRIDAY 🚀

1,703 Likes, 31 Comments – Cole Buxton (@cole_buxton) on Instagram: “22 GREAT WINDMILL STREET, 10AM FRIDAY 🚀”

The Gym Sweats. Custom grey marl, slightly longer in length than the Warm Up sweats, with our signature tight cuff and back seam detailing. Launching at the pop up, all remaining stock online 4th August 8pm BST. #INCAMP #athleticessentialism

1,813 Likes, 45 Comments – Cole Buxton (@cole_buxton) on Instagram: “The Gym Sweats. Custom grey marl, slightly longer in length than the Warm Up sweats, with our…”

Reageer op artikel:
Manners’ Picks: deze 4 dingen wilden wij hebben in week 31
Sluiten