€100 shoptegoed winnen? Versla de vrouwen en doe mee!

Manners-held! Ben jij een millennial of van generatie Z? Doe dan mee aan ons jongerenonderzoek en maak kans op €100 shoptegoed bij bol.com. Op dit moment lijkt het erop dat de dames ermee vandoor gaan, aangezien zij veel meer hebben meegedaan, dan het mannelijke kamp. Dit verlies kunnen wij natuurlijk niet laten gebeuren. Grijp dus daarom je ballen uit je moeders handtas en wie weet plunder jij straks bol.com met je cadeaukaart.

Manners jongerenonderzoek

In Nederland baseren we cijfers over jongeren op onderzoeksresultaten uit de Verenigde Staten. Wij vinden het interessant om jou als Nederlandse jongere eens te horen. Op deze manier weten we wat jij relaxt vindt en kunnen we jou in de toekomst nog strakker voorzien in jouw behoefte.

Het jongerenonderzoek duurt iets meer dan 10 minuten. Daarin vragen we geen A4’tjes lange antwoorden. Het is vooral een kwestie van klikken en het benoemen van jouw favoriete bedrijven (voor het shoptegoed hoef je niet te slijmen dat dat bol.com is). En natuurlijk worden alle gegevens anoniem verwerkt en uitsluitend gebruikt voor dit onderzoek.

Klik hier om mee te doen met het Jongerenonderzoek

Succes kerel, en shopse alvast!

Reageer op artikel:
€100 shoptegoed winnen? Versla de vrouwen en doe mee!
Sluiten