Manners occasions #10: Sportieve en betaalbare tweedehands Audi’s

Iedere man heeft een droomauto. Voor de één is het een stijlvolle Ferrari, de ander droomt van een klassieke Porsche en dan zijn er ook nog genoeg mannen die een dikke Amerikaan op de oprit willen. Helaas blijft het vaak alleen bij dromen. Gelukkig is er altijd nog de tweedehands automarkt die vol staat met auto’s die de droom voor een deel kunnen waarmaken, zonder dat je portemonnee daar zwaar onder hoeft te lijden

Wij gaan je daar met deze rubriek bij helpen. Iedere week duiken we in de tweedehands automarkt van Nederland en scheiden we het kaf van het koren. Daarbij richten we ons wekelijks op een ander type auto en verschillende prijsklassen. Het is alweer de tiende editie, dus we gaan ambitieus verder. Je kan bij dit merk uit gaan van drie dingen: sportief, intens rijgenot en ontzettend duur. Dat laatste slaan wij vandaag in ieder geval over.

Audi TT – €6,950

Vorige week schreven we nog over de betaalbare cabrio’s, daar voegen we vandaag één aan toe. Met de lente voor de deur is dit absoluut de cabrio die je wil rijden. Het lijkt misschien niet zo speciaal omdat de Audi TT cabrio veel terug is te vinden op marktplaats en Autoscout24, maar dit model heeft met 100.000 kilometer veruit laagste cijfer op de teller. Het is een handbak met vijf versnellingen met een benzine-motor. De verkoper is een heuse Audi-fan en heeft maar liefst 35 modellen in de verkoop.

Audi A4 1.9 TDI – €9,999

Als je naar een goede youngtimer zoekt, dan kies je snel voor Audi of BMW. Deze wagens hebben vaak de voorkeur bij jonge professionals. Hoor jij hier bij? Kijk dan eens naar deze bolide. Deze A4 is een prachtexemplaar. Van buiten ziet de Audi er nog spiksplinternieuw uit en als je naar de teller kijkt, zul je verrast zijn. Voor een sedan uit 2001 heeft hij slechts 46.840 kilometer gereden. Het is een handgeschakelde bolide met vijf versnellingen. De wagen is perfect voor het Nederlandse klimaat, de stoelverwarming houd je namelijk warm. Mocht je toch op reis gaan naar het buitenland, dan zit je binnen lekker koel met de Climate Control en airconditioning. Wat mag ‘ie kosten dan? Dat valt reuze mee. Je betaalt nog net geen tienduizend euro voor deze topper. De Audi A4 1.9 TDI wordt ook aangeboden op Autoscout24.

Audi A6 Avant 2.7 TDI quattro Pro Line – €15.950

Moet je snel aan een nieuwe auto, zoek dan niet verder. Wat denk je van deze prachtige A6 Avant met een krachtige motor? Deze krachtpatser heeft een topsnelheid van 223 km/u, is een automaat én volledig APK gekeurd. Daarbij is deze Audi A6 voorzien van een 6-cilinder dieselmotor. Ook hoef jij je geen zorgen te maken dat je vast komt te zitten. De 4×4 aandrijving zal je niet snel in de stek laten. Deze Audi vind je eveneens op Autoscout24.

tweedehands betaalbaar, audi, luxe

Manners occasions #9: Sportieve en betaalbare tweedehands cabrio’s

Manners occasions #8: betaalbare tweedehands hybride auto’s voor mannen

Reageer op artikel:
Manners occasions #10: Sportieve en betaalbare tweedehands Audi’s
Sluiten