Manners Mooiste #6: Sofia Richie

Er zijn veel dingen in het leven waar we graag naar kijken. De één kijkt graag naar kunst, de ander naar auto‘s of sport. Maar er is natuurlijk maar één ding waar alle mannen graag naar kijken. Precies, je raadt het al: vrouwen. Er zijn weinig dingen op de wereld die het mannelijk oog zo prikkelen als een schitterende dame. Dus heren trek die stropdas maar wat strakker, hou je koppie erbij en geniet elke dag weer van een machtig mooie vrouw op je beeldscherm. Enjoy, en vergeet ze niet te volgen op Instagram.

Vandaag: Sofia Richie

De Manners mooiste van vandaag is de twintigjarige Sofia Richie. Wie had er durven dromen dat de dochter van Lionel Richie zo intens goed op zou drogen. Want wat een plaatje is de jongste dochter van de wereldberoemde zanger geworden. Sofia is model geweest voor internationale topmerken zoals Tommy Hilfiger en Chanel en haar peetvader was niemand minder dan Michael Jackson. Ze is nog steeds bevriend met de dochter van de King of Pop, Paris.

Richie werd geboren in Los Angeles Californië en de invloeden van haar muzikale vader waren meteen merkbaar. Ze leerde zingen op haar vijfde en speelde de piano op haar zevende. Dat zingen leerde ze overigens van de stemcoach die ook met Beyoncé samenwerkte. Toch besloot ze niet de muziekwereld in te gaan omdat ze de druk en de verwachtingen te hoog vond die dankzij haar beroemde vader bestonden.

Op haar veertiende begon ze met haar modellencarrière toen ze in een editie van Teen Vogue verscheen. Een jaar later kreeg ze haar eerste contract en stond ze model voor zwemkleding. Nu is de jongste Richie twintig en is ze een volwaardig model voor topmerken. Ook haar Instagram is een genot om te bekijken. Iets waar haar 3.8 miljoen volgers hetzelfde over denken. Wij hebben de beste foto’s voor je uitgezocht en op een rij gezet. Want zelfs haar vader weet:  It is her we’re looking for.

The man in the mirror 😍

549.1k Likes, 3,278 Comments – Sofia Richie (@sofiarichie) on Instagram: “The man in the mirror 😍”

Tina’s villa

183.9k Likes, 663 Comments – Sofia Richie (@sofiarichie) on Instagram: “Tina’s villa”

My fave @lulus dress #lovelulus #ad

190.7k Likes, 649 Comments – Sofia Richie (@sofiarichie) on Instagram: “My fave @lulus dress #lovelulus #ad”

I’m like goddamn bitch, I am not a teen choice #20

414.4k Likes, 2,810 Comments – Sofia Richie (@sofiarichie) on Instagram: “I’m like goddamn bitch, I am not a teen choice #20”

Instagram post by Sofia Richie * Jul 29, 2018 at 11:13pm UTC

200.6k Likes, 606 Comments – Sofia Richie (@sofiarichie) on Instagram

Instagram post by Sofia Richie * Jun 4, 2018 at 11:55pm UTC

362.5k Likes, 2,420 Comments – Sofia Richie (@sofiarichie) on Instagram

Names Buck

415.2k Likes, 1,777 Comments – Sofia Richie (@sofiarichie) on Instagram: “Names Buck”

@quayaustralia festival collection drop 2 available now

190.8k Likes, 862 Comments – Sofia Richie (@sofiarichie) on Instagram: “@quayaustralia festival collection drop 2 available now”

Lazy night at home in my uggs @ugg

345.7k Likes, 1,780 Comments – Sofia Richie (@sofiarichie) on Instagram: “Lazy night at home in my uggs @ugg”

@cpxnyc

302.9k Likes, 1,621 Comments – Sofia Richie (@sofiarichie) on Instagram: “@cpxnyc”

Wil je meer zien? Dat is logisch. Gelukkig hebben we morgenochtend gewoon weer een kersverse Manners Mooiste voor je.

 

Reageer op artikel:
Manners Mooiste #6: Sofia Richie
Sluiten