Manners Mooiste Retro Editie #2: Cheryl Ladd

Er zijn veel dingen in het leven waar we graag naar kijken. De een kijkt graag naar kunst, de ander naar auto‘s of sport. Maar er is natuurlijk maar één ding waar alle mannen graag naar kijken. Precies, je raadt het al: vrouwen. Er zijn weinig dingen op de wereld die het mannelijk oog zo prikkelen als een schitterende dame. Dus heren trek die stropdas maar wat strakker, hou je koppie erbij en geniet elke dag weer van een machtig mooie vrouw op je beeldscherm. Enjoy, en vergeet ze niet te volgen op Instagram.

Elke zondag hebben we voor jullie een mooie dame van vroeger. Een sekssymbool uit het verleden waar we nu nog steeds van kunnen genieten. Deze week: Cheryl Ladd.

Cheryl Ladd

We nemen je even mee terug naar de jaren 70, toen er een serie op de Amerikaanse televisie was die tot op de dag van vandaag een van de meest sexy series ooit is. We hebben het natuurlijk over Charlie’s Angelsen Cheryl was zeker een Angel. Ze werd geboren in 1951 als Cheryl Jean Stoppelmoor, deze achternaam hield ze natuurlijk niet. In het begin van de jaren 70, toen ze naar Hollywood kwam voor een zangcarrière, gebruikte ze de naam Cheryl Moor. De achternaam Ladd is eigenlijk de achternaam van haar ex-man, die ze na de scheiding gehouden heeft.

Haar carrière begon ze als stem-acteur voor geanimeerde series, ze zong dan de zangstem in van een personage. Hierna volgde al snel acteerwerk in commercials zonder zang en kleine rollen in televisie series zoals Happy Days en The Muppet Show. In 1977 brak ze door toen ze de rol van Kris Munroe kreeg in Charlie’s Angels. Ze was de vervanger van Farrah Fawcett die na één seizoen de serie verliet om in grote films te spelen. Cheryl heeft toen vier jaar lang onze harten veroverd als de blonde angel en groeide uit tot een sekssymbool van de jaren 70.

Angels geven muziek een boost

Na haar tijd bij Charlie’s Angels wist Ladd goed gebruik te maken van de roem die ze er vergaard had. Deze roem gebruikte ze meteen om haar muziekcarrière een boost te geven. Ze bracht drie albums uit, waarvan een haar een gouden plaat opleverde. Ze kwam in de top 40 en mocht het volkslied zingen bij de Super Bowl.

Naast deze muzikale vooruitgang wist ze rollen te bemachtigen in meer dan 30 films voor op de televisie. Daarnaast schitterde ze nog in grote Hollywood producties zoals Purple Hearts (1984) en Millenium (1989). Ze speelde daarna nog in vele films en series en dat doet ze tegenwoordig ophaar 67 jarige leeftijd nog steeds af en toe. Maar wat ze ook doet, voor ons blijft ze altijd een Charlie’s Angel. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Cheryl Ladd Cheryl Ladd Cheryl Ladd Cheryl Ladd Cheryl Ladd Cheryl Ladd Cheryl Ladd Cheryl Ladd

Zien hoe deze prachtige dame door de jaren heen veranderd is? Nog een keer al die iconische foto’s zien? Check dan de video hieronder.

Cheryl Ladd – Then and Now

Cheryl Ladd (nee Cheryl Jean Stoppelmoor; July 12, 1951) is an American actress, singer and author. Ladd is best known for her role as Kris Munroe in the ABC television series Charlie’s Angels, hired amid a swirl of publicity prior to its second season in 1977 to replace the departing Farrah Fawcett-Majors who played Jill Munroe, the sister of Ladd’s character.

Wil je meer zien? Dat is logisch. Gelukkig hebben we volgende week gewoon weer een kersverse Manners Mooiste voor je, met een mooie dame van vroeger.

Reageer op artikel:
Manners Mooiste Retro Editie #2: Cheryl Ladd
Sluiten