Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 26 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Manners mooiste #83: Marieke Elsinga

Er zijn veel dingen in het leven waar we graag naar kijken. De één kijkt graag naar kunst, de ander naar auto‘s of sport. Maar er is natuurlijk maar één ding waar alle mannen graag naar kijken. Precies, je raadt het al: vrouwen. Er zijn weinig dingen op de wereld die het mannelijk oog zo prikkelen als een schitterende dame. Dus heren trek die stropdas maar wat strakker, hou je koppie erbij en geniet elke dag weer van een machtig mooie vrouw op je beeldscherm. Enjoy, en vergeet ze niet te volgen op Instagram.

Vandaag: Marieke Elsinga

Zo, de maandag hebben we weer doorstaan. Tijd om door te knallen naar de dinsdag. Het weekend is nog ver, maar met de juiste hulp ga je het zeker redden. Daar gaan wij je natuurlijk bij helpen door je iedere ochtend voor te stellen aan de mooiste vrouwen op deze aardbol.

Vandaag hebben we weer eens een Manners Mooiste van eigen bodem. Dat is namelijk alweer een tijdje geleden. Zonde natuurlijk, want ook binnen onze landsgrenzen stikt het van de mooie vrouwen. Eén daarvan is natuurlijk Marieke Elsinga. Dat vind ze zelf niet, maar na haar shoot met JFK kan de prachtige brunette dat natuurlijk niet meer zeggen.

Volkomen logisch natuurlijk dat ze nu ook in deze rubriek wordt opgenomen. Marieke is een eerlijke schoonheid met een prachtige lach. Daarom zijn we haar Instagram gaan verkennen in de hoop mooie plaatjes van haar te vinden. Nou, dat is prima gelukt en natuurlijk hebben we ook nog een aantal van de JFK foto’s toegevoegd. Die zijn simpel weg te mooi om te laten liggen. Scroll en geniet.

Meer Manners Mooiste

Wil je meer zien? Dat is logisch. Hier kun je alle vorige Manners Mooiste checken, en morgenochtend staat er alweer een nieuwe voor je klaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

InstagramJFK

Reageer op artikel:
Manners mooiste #83: Marieke Elsinga
Sluiten