Thomas Aalderink
Thomas Aalderink | LinkedIn Women 26 februari 2019

Manners mooiste #83: Marieke Elsinga

Er zijn veel dingen in het leven waar we graag naar kijken. De één kijkt graag naar kunst, de ander naar auto‘s of sport. Maar er is natuurlijk maar één ding waar alle mannen graag naar kijken. Precies, je raadt het al: vrouwen. Er zijn weinig dingen op de wereld die het mannelijk oog zo prikkelen als een schitterende dame. Dus heren trek die stropdas maar wat strakker, hou je koppie erbij en geniet elke dag weer van een machtig mooie vrouw op je beeldscherm. Enjoy, en vergeet ze niet te volgen op Instagram.

Vandaag: Marieke Elsinga

Zo, de maandag hebben we weer doorstaan. Tijd om door te knallen naar de dinsdag. Het weekend is nog ver, maar met de juiste hulp ga je het zeker redden. Daar gaan wij je natuurlijk bij helpen door je iedere ochtend voor te stellen aan de mooiste vrouwen op deze aardbol.

Vandaag hebben we weer eens een Manners Mooiste van eigen bodem. Dat is namelijk alweer een tijdje geleden. Zonde natuurlijk, want ook binnen onze landsgrenzen stikt het van de mooie vrouwen. Eén daarvan is natuurlijk Marieke Elsinga. Dat vind ze zelf niet, maar na haar shoot met JFK kan de prachtige brunette dat natuurlijk niet meer zeggen.

Volkomen logisch natuurlijk dat ze nu ook in deze rubriek wordt opgenomen. Marieke is een eerlijke schoonheid met een prachtige lach. Daarom zijn we haar Instagram gaan verkennen in de hoop mooie plaatjes van haar te vinden. Nou, dat is prima gelukt en natuurlijk hebben we ook nog een aantal van de JFK foto’s toegevoegd. Die zijn simpel weg te mooi om te laten liggen. Scroll en geniet.

Indian Summer! En dan ligt ook nog de gloednieuwe JFK met mijn sexy shoot in de winkels ? – – – ? foto: @carlihermes ?styling: @salimahgablan ??‍♀️visagie: @bvanmunster ? interview: @fleurbaxmeier @jfk.men #jfkmagazine #sexyshoot

25.6k Likes, 590 Comments – Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) on Instagram: “Indian Summer! En dan ligt ook nog de gloednieuwe JFK met mijn sexy shoot in de winkels ? – – – ?…”

Even een zondagavondje thuis. – – – Foto voor @andcgram Visagie @lecolook Styling @teuntjeasveld Fotograaf @valentinavos

10.9k Likes, 146 Comments – Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) on Instagram: “Even een zondagavondje thuis. – – – Foto voor @andcgram Visagie @lecolook Styling @teuntjeasveld…”

Een jaar geleden won ik de Televizier Talent Award! Wát een moment ✨ Vanavond zijn @kajstypetjes @nienkeplas en @lustellie genomineerd. Geniet er van, het is onbeschrijfelijk leuk om daar te zitten! #televier #televiziertalentaward #televiziergala

11.9k Likes, 57 Comments – Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) on Instagram: “Een jaar geleden won ik de Televizier Talent Award! Wát een moment ✨ Vanavond zijn @kajstypetjes…”

Even langs de Boulevard ? Foto: @bridgetmaasland Visagie: @nadjesda_makeupandhair Styling: @annelieswiersma voor @manon.meijers

16.6k Likes, 274 Comments – Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) on Instagram: “Even langs de Boulevard ? Foto: @bridgetmaasland Visagie: @nadjesda_makeupandhair Styling:…”

Niets is wat het lijkt? Check m’n insta story voor het werkelijke verhaal achter deze jetsetsetting ❄️

13.2k Likes, 97 Comments – Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) on Instagram: “Niets is wat het lijkt? Check m’n insta story voor het werkelijke verhaal achter deze jetsetsetting…”

Endless Summer ?

15.7k Likes, 313 Comments – Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) on Instagram: “Endless Summer ?”

Weekendje aan de Boulevard. ? – – – Styling: @annelieswiersmastyling Visagie: @selkestojancichairandmakeup

13.4k Likes, 158 Comments – Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) on Instagram: “Weekendje aan de Boulevard. ? – – – Styling: @annelieswiersmastyling Visagie:…”

Ciao adios.

10.6k Likes, 123 Comments – Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) on Instagram: “Ciao adios.”

Meer Manners Mooiste

Wil je meer zien? Dat is logisch. Hier kun je alle vorige Manners Mooiste checken, en morgenochtend staat er alweer een nieuwe voor je klaar.

InstagramJFK

Reageer op artikel:
Manners mooiste #83: Marieke Elsinga
Sluiten