Manners mooiste #91: Anastasia Karanikolaou

Er zijn veel dingen in het leven waar we graag naar kijken. De één kijkt graag naar kunst, de ander naar auto‘s of sport. Maar er is natuurlijk maar één ding waar alle mannen graag naar kijken. Precies, je raadt het al: vrouwen. Er zijn weinig dingen op de wereld die het mannelijk oog zo prikkelen als een schitterende dame. Dus heren trek die stropdas maar wat strakker, hou je koppie erbij en geniet elke dag weer van een machtig mooie vrouw op je beeldscherm. Enjoy, en vergeet ze niet te volgen op Instagram.

Vandaag: Anastasia Karanikolaou

Wakker worden op een werkdag is nooit een pretje, maar op de vrijdag valt het meestal nog wel mee. Nog één keer in het donker naar de douche strompelen, maar morgen mag je dan eindelijk uitslapen. Met die gedacht in het achterhoofd gaat het opstaan al wat gemakkelijker. Toch kan het nog beter en dat is natuurlijk te danken aan de Manners Mooiste van vandaag. Een prachtige dame die het ontwaken nog plezanter maakt.

Vandaag is dat Anastasia Karanikolaou. Gooi haar naam in Google en je zult vooral de naam van Kylie Jenner voorbij zien komen. Ze schijnen goede vriendinnen te zijn en ook de andere Kardashians komen regelmatig bij Anastasia Karanikolaou over de vloer. Daar past de blondine uit Californië uitstekend tussen, want ook Anastasia heeft een paar ongelofelijke heupen.

Deze Manners Mooiste is dan ook speciaal voor de mannen die vrouwelijke rondingen wel kunnen waarderen. Blijkbaar zijn er dat nogal wat, want deze prachtige verschijning heeft 3,4 miljoen volgers op Instagram. Dat heeft waarschijnlijk vooral te maken met de prachtige plaatjes die ze regelmatig deelt. Om het weekend goed te beginnen, hebben wij daar een mooie selectie voor je van gemaakt.

are any of you going to coachella this year?! 🎉 dress from @boohoo #zendayaeditsboohoo

177.9k Likes, 939 Comments – Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on Instagram: “are any of you going to coachella this year?! 🎉 dress from @boohoo #zendayaeditsboohoo”

https://www.instagram.com/p/Bk1MxnLlcph/

@prettylittlething

130.8k Likes, 740 Comments – Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on Instagram: “@prettylittlething”

come out sun 🌤

231.3k Likes, 1,420 Comments – Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on Instagram: “come out sun 🌤”

sun come out🌥 @slsbahamar #slsbahamar #worldofsbe

179.6k Likes, 641 Comments – Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on Instagram: “sun come out🌥 @slsbahamar #slsbahamar #worldofsbe”

a lil throwback cause i’m going to Cabo on Thursday and i’m excited

299.3k Likes, 2,018 Comments – Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on Instagram: “a lil throwback cause i’m going to Cabo on Thursday and i’m excited”

i have way too many bikini pics.. follow my finsta @stas.karanikolaou 🤫

225.1k Likes, 2,288 Comments – Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on Instagram: “i have way too many bikini pics.. follow my finsta @stas.karanikolaou 🤫”

day 2 @boohoo #boohoopartner

161.8k Likes, 785 Comments – Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on Instagram: “day 2 @boohoo #boohoopartner”

never wanna leave 🌺☀️ @savelabikini

163.2k Likes, 511 Comments – Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on Instagram: “never wanna leave 🌺☀️ @savelabikini”

blue eyed baby

184.4k Likes, 749 Comments – Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on Instagram: “blue eyed baby”

bahama mama 🌸 @amberasaly

256.8k Likes, 1,476 Comments – Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on Instagram: “bahama mama 🌸 @amberasaly”

raft up , pull up 🛥 @revolve #revolvesummer

158.5k Likes, 554 Comments – Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on Instagram: “raft up , pull up 🛥 @revolve #revolvesummer”

fire it up

312.1k Likes, 1,261 Comments – Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on Instagram: “fire it up”

gator adventures

191.9k Likes, 735 Comments – Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on Instagram: “gator adventures”

Meer Manners Mooiste

Wil je meer zien? Dat is logisch. Hier kun je alle vorige Manners Mooiste checken, en morgenochtend staat er alweer een nieuwe voor je klaar.

Instagram

Reageer op artikel:
Manners mooiste #91: Anastasia Karanikolaou
Sluiten