Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 6 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Manners mooiste #89: Yanet Garcia (de mooiste weervrouw ter wereld)

Er zijn veel dingen in het leven waar we graag naar kijken. De één kijkt graag naar kunst, de ander naar auto‘s of sport. Maar er is natuurlijk maar één ding waar alle mannen graag naar kijken. Precies, je raadt het al: vrouwen. Er zijn weinig dingen op de wereld die het mannelijk oog zo prikkelen als een schitterende dame. Dus heren trek die stropdas maar wat strakker, hou je koppie erbij en geniet elke dag weer van een machtig mooie vrouw op je beeldscherm. Enjoy, en vergeet ze niet te volgen op Instagram.

Vandaag: Yanet Garcia

Als je goed luistert, kun je hem al horen; zaagmans. De fictionele man die iedere woensdag de week doormidden komt zagen. Kortom, een echte held. Die moeten we natuurlijk eren en ondersteunen. Dat doen we deze fraaie ochtend natuurlijk met een Manners Mooiste. Een dame die op alle fronten een droomvrouw is en daarom even goed in de spotlight gezet moet worden.

Op deze woensdag is dat een weervrouw, maar niet eentje die je bij RTL of de publieke omroep gaat tegenkomen. Ze doet namelijk alleen lekker weer en staat daarom onder contract bij een Mexicaanse zender. Daar vertelt ze iedere dag wat het weer gaat brengen, al zullen vooral de Mexicaanse mannen daar vrij weinig van meekrijgen. Yanet Garcia is met haar prachtige lichaam en golvende lokken namelijk nogal een afleiding. Gelukkig is het toch altijd zonnig in Mexico, dus zoveel mis je niet.

Naast weervrouw is Yanet Garcia ook nog part-time model en is ze behoorlijk actief op Instagram. Das wel zo fijn voor de mensen die geen Mexicaanse televisie kunnen ontvangen.

Meer Manners Mooiste

Wil je meer zien? Dat is logisch. Hier kun je alle vorige Manners Mooiste checken, en morgenochtend staat er alweer een nieuwe voor je klaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Instagram

Reageer op artikel:
Manners mooiste #89: Yanet Garcia (de mooiste weervrouw ter wereld)
Sluiten