Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 29 jan 2019
Leestijd: 2 minuten

Manners mooiste #70: Joëlle Witschge

Er zijn veel dingen in het leven waar we graag naar kijken. De één kijkt graag naar kunst, de ander naar auto‘s of sport. Maar er is natuurlijk maar één ding waar alle mannen graag naar kijken. Precies, je raadt het al: vrouwen. Er zijn weinig dingen op de wereld die het mannelijk oog zo prikkelen als een schitterende dame. Dus heren trek die stropdas maar wat strakker, hou je koppie erbij en geniet elke dag weer van een machtig mooie vrouw op je beeldscherm. Enjoy, en vergeet ze niet te volgen op Instagram.

Vandaag: Joëlle Witschge

De maandag ligt achter ons en dat betekent dat we vandaag de dinsdag weer moeten verslaan. Dat gaat zeker weten lukken, want we hebben weer een Manners Mooiste voor je om je scherp te houden. Ditmaal hebben we besloten om eens dicht bij huis te blijven. Daar is namelijk ook meer dan genoeg mooist te vinden, zoals: Joëlle Witschge.

Witschge, waar hebben we die naam vaker gezien? Voor de voetballiefhebber is deze vraag natuurlijk een inkoppertje. Joëlle is namelijk de dochter van oud-Ajax middenvelder Richard Witschge. Hij brak in 1986 door in Amsterdam. Vervolgens kwam hij uit voor Barcelona, Bordeaux, Blackburn Rovers en keerde vervolgens terug bij Ajax.

In de herfst van zijn carrière speelde hij nog even voor Alavés en Oita Trinita in Japan. Inmiddels is de eenendertigvoudig international trainer bij Ajax. Zo ver papa Witschge, tijd voor dochterlief.

Joëlle Witschge is model en verder weten we eigenlijk niet zoveel over haar. Behalve dat ze bloedmooi is natuurlijk. Wat we wel weten, is dat ze bezet is. Voetballer Dave Bulthuis heeft haar aan de haak geslagen. Zoals je misschien wel weet is de verdediger onlangs vertrokken bij Heerenveen en tekende een contract bij FC Ulsun in Zuid-Korea.

Dat betekent dat Joëlle Witschge, die op dit moment zwanger is, vertrokken is naar Azië. Jammer, maar we kunnen haar gelukkig nog wel volgens via Instagram.

2 7 ? knal de Jip & Janneke champagne maar vast open!

2,194 Likes, 162 Comments – Joëlle Witschge (@joellewitschge) on Instagram: “2 7 ? knal de Jip & Janneke champagne maar vast open!”

Vanavond om 20:30 uur gaat eindelijk #Boxingstars van start op #RTL5. Oh wat vind ik het moeilijk om vanaf de zijlijn toe te moeten kijken. Ik heb keihard toegewerkt naar dit moment, maar er kwam even iets tussen. ?? Ik wil @barryrijper ontzettend bedanken omdat hij mij – helemaal vanuit Italië – in contact heeft gebracht met de best denkbare trainers en coaches, en zelf ook een paar keer naar Nederland is gekomen om te komen kijken bij mijn trainingen.❤️ Voormalig Europees kampioen @pedrovanraamsdonk was één van mijn trainers. En wat heb ik een respect voor die man! Zijn eerste woorden waren: “Ik ben wel een mierenneuker, dat je het weet.” En dat heb ik geweten! Ik heb zo vaak die linkse er uit moeten gooien, dat ik ‘s avonds mijn soep niet eens meer kon eten 🙂 ? Een andere trainer was @petergebbink a.k.a. “Geppie, king of the pads”. Man man man, hoeveel ik van hem heb geleerd! Mijn eerste spar-sessie was met hem, en ook mijn eerste klap zal ik nooit meer vergeten. Ik heb ze natuurlijk ook uit kunnen delen.?? De afgelopen maanden heb ik veel tijd doorgebracht in @cardiofitnessbeverwijk . Wat een top gym. Het voelde als een tweede thuis; wát een fijne mensen. ✨ Last but not least: @radmilosoda . Hij zou immers in mijn hoek komen te staan. Hij weet wat drillen is en heeft mij onwijs gepusht waar nodig. Zijn accent maakt natuurlijk veel indruk, vooral als hij tegen je schreeuwt ?? Nog niet zo lang geleden heb ik nog gespard tegen 2 wereldkampioenes. Ik was gesloopt en toen ik aan Radmilo vroeg of ik klaar was, trok hij de kap van mijn kop. Op dat moment raakte ik licht geëmotioneerd. Ik had het mentaal en fysiek ontzettend zwaar, maar wat een te gekke sport is dit.?? Tot slot wil ik alle alle powervrouwen- en mannen die mee doen heel veel succes wensen. Ik ga het natuurlijk allemaal volgen, en ik kom jullie zeker een keer aanmoedigen. En als ik ooit weer de kans krijg om mee te doen zeg ik volmondig JA. Tot snel <3?

1,803 Likes, 66 Comments – Joëlle Witschge (@joellewitschge) on Instagram: “Vanavond om 20:30 uur gaat eindelijk #Boxingstars van start op #RTL5. Oh wat vind ik het moeilijk…”

Morning ??

2,342 Likes, 57 Comments – Joëlle Witschge (@joellewitschge) on Instagram: “Morning ??”

?

5,396 Likes, 102 Comments – Joëlle Witschge (@joellewitschge) on Instagram: “?”

Instagram post by Joëlle Witschge * May 17, 2018 at 9:48am UTC

3,891 Likes, 74 Comments – Joëlle Witschge (@joellewitschge) on Instagram

?

2,221 Likes, 23 Comments – Joëlle Witschge (@joellewitschge) on Instagram: “?”

@maximecardol . . . . #instadaily #instalike #picoftheday #modeling

567 Likes, 14 Comments – Joëlle Witschge (@joellewitschge) on Instagram: “@maximecardol . . . . #instadaily #instalike #picoftheday #modeling”

I think I’ll survive this week ☀️

1,835 Likes, 21 Comments – Joëlle Witschge (@joellewitschge) on Instagram: “I think I’ll survive this week ☀️”

?

3,400 Likes, 94 Comments – Joëlle Witschge (@joellewitschge) on Instagram: “?”

?

760 Likes, 26 Comments – Joëlle Witschge (@joellewitschge) on Instagram: “?”

?

2,776 Likes, 76 Comments – Joëlle Witschge (@joellewitschge) on Instagram: “?”

@jorgrozier . . . . #instagood #instadaily #picoftheday #modeling

777 Likes, 21 Comments – Joëlle Witschge (@joellewitschge) on Instagram: “@jorgrozier . . . . #instagood #instadaily #picoftheday #modeling”

6. @fhm_nederland ?

1,212 Likes, 51 Comments – Joëlle Witschge (@joellewitschge) on Instagram: “6. @fhm_nederland ?”

Back to my roots ??‍♀️->??‍♀️

2,816 Likes, 75 Comments – Joëlle Witschge (@joellewitschge) on Instagram: “Back to my roots ??‍♀️->??‍♀️”

?

2,106 Likes, 30 Comments – Joëlle Witschge (@joellewitschge) on Instagram: “?”

Safe n sound back on Dutch ground ✨ X

1,681 Likes, 31 Comments – Joëlle Witschge (@joellewitschge) on Instagram: “Safe n sound back on Dutch ground ✨ X”

Meer Manners Mooiste

Wil je meer zien? Dat is logisch. Hier kun je alle vorige Manners Mooiste checken, en morgenochtend staat er alweer een nieuwe voor je klaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Instagram

Reageer op artikel:
Manners mooiste #70: Joëlle Witschge
Sluiten