Manners mooiste #54: Suzanne Schulting

Er zijn veel dingen in het leven waar we graag naar kijken. De één kijkt graag naar kunst, de ander naar auto‘s of sport. Maar er is natuurlijk maar één ding waar alle mannen graag naar kijken. Precies, je raadt het al: vrouwen. Er zijn weinig dingen op de wereld die het mannelijk oog zo prikkelen als een schitterende dame. Dus heren trek die stropdas maar wat strakker, hou je koppie erbij en geniet elke dag weer van een machtig mooie vrouw op je beeldscherm. Enjoy, en vergeet ze niet te volgen op Instagram.

Vandaag: Suzanne Schulting

Als iemand een fantastisch 2018 achter de rug heeft, dan is het wel Suzanne Schulting. De goedlachse shorttrackster beleefde aan het begin van dat jaar een sportief hoogtepunt. Behoorlijk tegen de verwachting in won ze goud op de 1000 meter in Pyeongchang. Een ongekende prestatie, maar 2018 kende nog veel meer hoogtepunten voor Schulting.

Short Track Speed Skating | Women’s 1000m Highlights | Pyeongchang 2018 | Eurosport

Watch every minute of PyeongChang 2018 LIVE on Eurosport Player: https://goo.gl/cLBFEC Eurosport Player iOS: https://goo.gl/PcohtL Eurosport Player Android: https://goo.gl/WkrQo6 Subscribe For More: https://goo.gl/o9rbKg Visit our Website: https://goo.gl/BVye9M Facebook: https://goo.gl/jMfLNR Twitter: https://goo.gl/jxT1fY The #1 sports destination, Eurosport is the proud home for all European coverage of the 2018 Winter Olympics in PyeongChang (9-25 Feb).

Naast dat ze goed kan schaatsen, is de 21-jarige Suzanne ook nog eens een hele prettige verschijning. Dat bleef de Nederlandse man niet onopgemerkt. Er werd massaal gestemd op de shorttrackster toen de FHM500 om de hoek kwam kijken. Uiteindelijk won ze niet alleen de prijs voor mooiste sportvrouw, maar ook die voor de mooiste billen. Volledig terecht als je het ons vraagt.

Afgelopen maand kreeg het fantastische jaar van Suzanne Schulting ook nog eens een prachtige afsluiting. Ze werd namelijk tijdens het sportgala ook nog eens verkozen tot sportvrouw van het jaar. Een mooi toetje zullen we maar zeggen. Om haar successen te vieren, zijn wij in haar Instagram account gedoken. Het resultaat daarvan vind je hieronder.

⚡⚡ #soready

7,852 Likes, 51 Comments – Suzanne Schulting (@suzanneschulting) on Instagram: “⚡⚡ #soready”

💫📰 #telegraaf

13.3k Likes, 96 Comments – Suzanne Schulting (@suzanneschulting) on Instagram: “💫📰 #telegraaf”

PEACEFUL.💫❄️ @klaasjan.photography

11.1k Likes, 67 Comments – Suzanne Schulting (@suzanneschulting) on Instagram: “PEACEFUL.💫❄️ @klaasjan.photography”

Suzanne Schulting on Instagram: “📸✨ @_johnkramerphotography_”

2,611 Likes, 63 Comments – Suzanne Schulting (@suzanneschulting) on Instagram: “📸✨ @_johnkramerphotography_”

🛵💨 #bestemaandagallemaal ~ 📷: www.teamhorsthuis.nl & @nielsgarage

10.6k Likes, 126 Comments – Suzanne Schulting (@suzanneschulting) on Instagram: “🛵💨 #bestemaandagallemaal ~ 📷: www.teamhorsthuis.nl & @nielsgarage”

EUROPEAN CHAMPS this wknd!!👅💥 Are you guys ready? #ikstatespringen #eengatinhetdak #hebergewoonzinin

2,527 Likes, 63 Comments – Suzanne Schulting (@suzanneschulting) on Instagram: “EUROPEAN CHAMPS this wknd!!👅💥 Are you guys ready? #ikstatespringen #eengatinhetdak #hebergewoonzinin”

👩🏽✨

8,796 Likes, 45 Comments – Suzanne Schulting (@suzanneschulting) on Instagram: “👩🏽✨”

📰💫

16.7k Likes, 191 Comments – Suzanne Schulting (@suzanneschulting) on Instagram: “📰💫”

In the new @heldenmagazine 💫🙊

2,803 Likes, 114 Comments – Suzanne Schulting (@suzanneschulting) on Instagram: “In the new @heldenmagazine 💫🙊”

GOLD!!!!!!!! #OLYMPICS

20.2k Likes, 391 Comments – Suzanne Schulting (@suzanneschulting) on Instagram: “GOLD!!!!!!!! #OLYMPICS”

Can’t wait to race this zilhouette with @nielsgarage 😱😍! ~ ~ pic @teamhorsthuisp

8,054 Likes, 57 Comments – Suzanne Schulting (@suzanneschulting) on Instagram: “Can’t wait to race this zilhouette with @nielsgarage 😱😍! ~ ~ pic @teamhorsthuisp”

BEACH💙

12.8k Likes, 91 Comments – Suzanne Schulting (@suzanneschulting) on Instagram: “BEACH💙”

THE DRESS😍🔥

15.7k Likes, 228 Comments – Suzanne Schulting (@suzanneschulting) on Instagram: “THE DRESS😍🔥”

Meer Manners Mooiste

Wil je meer zien? Dat is logisch. Hier kun je alle vorige Manners Mooiste checken, en morgenochtend staat er alweer een nieuwe voor je klaar.

Reageer op artikel:
Manners mooiste #54: Suzanne Schulting
Sluiten