Women 18 dec 2018 Marlon Labrie

Manners mooiste 45: Eva Adams

Er zijn veel dingen in het leven waar we graag naar kijken. De één kijkt graag naar kunst, de ander naar auto‘s of sport. Maar er is natuurlijk maar één ding waar alle mannen graag naar kijken. Precies, je raadt het al: vrouwen. Er zijn weinig dingen op de wereld die het mannelijk oog zo prikkelen als een schitterende dame. Dus heren trek die stropdas maar wat strakker, hou je koppie erbij en geniet elke dag weer van een machtig mooie vrouw op je beeldscherm. Enjoy, en vergeet ze niet te volgen op Instagram.

Vandaag: Eva Adams

Vandaag wordt je weer lekker wakker, dit maal met een beeldschone Amerikaanse dame. Eva Adams is 21 jaartjes jong en komt uit St. Louis, Missouri. De ontzettend knappe Adams is niet bang voor de camera en showt haar prachtige lichaam maar al te graag, niet gek natuurlijk als je al een aantal jaartjes topmodel bent.

Eva draait al een tijdje mee in de modellenwereld. Ze begon op haar vijftiende met shoots voor kleding merken en doet dat nu eigenlijk nog steeds, alleen staat ze nu wat vaker in haar bikini. de 21-jarige beeldschone werkt met merken zoals: New Balance, Abercrombie en Sears. Ze maakte faam in de modellenwereld door haar shoot met Sports Illustrated in de swimsuit edition van het jaar 2016. Die foto’s liegen er niet om en die check je hier.

Op Instagram is de oogverblindende dame uit St. Louis ongekend populair en heeft ze ongeveer 20k volgers, niet gek als je het ons vraagt. Haar Instagram pagina vind je hier. Geniet hieronder van deze prachtige dame en begin je dag net iets lekkerder.

back to basics 🥀

927 Likes, 33 Comments – eva adams (@mevadams) on Instagram: “back to basics 🥀”

#🍑 day

1,307 Likes, 32 Comments – eva adams (@mevadams) on Instagram: “#🍑 day”

Ready for the WEEKEND 💫✨✨

1,036 Likes, 25 Comments – eva adams (@mevadams) on Instagram: “Ready for the WEEKEND 💫✨✨”

Peekaboo

972 Likes, 31 Comments – eva adams (@mevadams) on Instagram: “Peekaboo”

🥀✨

606 Likes, 30 Comments – eva adams (@mevadams) on Instagram: “🥀✨”

Spending Halloween night in an airport : mood

695 Likes, 12 Comments – eva adams (@mevadams) on Instagram: “Spending Halloween night in an airport : mood”

Erryday with the best team @michaelcreagh @abban_felicia @dabossss101 @yukoonthego @hilaryshawnhmua @laceynelson @laraingileif

1,034 Likes, 36 Comments – eva adams (@mevadams) on Instagram: “Erryday with the best team @michaelcreagh @abban_felicia @dabossss101 @yukoonthego @hilaryshawnhmua…”

Ponies UP ♡

1,588 Likes, 49 Comments – eva adams (@mevadams) on Instagram: “Ponies UP ♡”

Dodging this weather lyyyyyyykkk ✈️✈️🚀✈️update: WE WANTED BERMUDA, BERMUDA DIDNT WANT US ⚡️#oldie

1,122 Likes, 32 Comments – eva adams (@mevadams) on Instagram: “Dodging this weather lyyyyyyykkk ✈️✈️🚀✈️update: WE WANTED BERMUDA, BERMUDA DIDNT WANT US ⚡️#oldie”

Is it summer yet 🙄

1,471 Likes, 41 Comments – eva adams (@mevadams) on Instagram: “Is it summer yet 🙄”

Last weekend of summaaaa 🦋✨

1,703 Likes, 63 Comments – eva adams (@mevadams) on Instagram: “Last weekend of summaaaa 🦋✨”

cheeky hello 👋🏼👋🏼

1,123 Likes, 34 Comments – eva adams (@mevadams) on Instagram: “cheeky hello 👋🏼👋🏼”

Meer Manners Mooiste

Wil je meer zien? Dat is logisch. Hier kun je alle vorige Manners Mooiste checken, en morgenochtend staat er alweer een nieuwe voor je klaar.

Reageer op artikel:
Manners mooiste 45: Eva Adams
Sluiten