Manners Mooiste #33: Anna Louise

Er zijn veel dingen in het leven waar we graag naar kijken. De één kijkt graag naar kunst, de ander naar auto‘s of sport. Maar er is natuurlijk maar één ding waar alle mannen graag naar kijken. Precies, je raadt het al: vrouwen. Er zijn weinig dingen op de wereld die het mannelijk oog zo prikkelen als een schitterende dame. Dus heren trek die stropdas maar wat strakker, hou je koppie erbij en geniet elke dag weer van een machtig mooie vrouw op je beeldscherm. Enjoy, en vergeet ze niet te volgen op Instagram.

Vandaag: Anna Louise

De Manners Mooiste van vandaag is het prachtige bikini model Anna Louise. Deze dame is een model bij Boutine LA en heeft alle rondingen op alle juiste plekken. De bevallige brunette is onlangs haar eigen zwemkledinglijn begonnen waardoor we haar waarschijnlijk alleen maar vaker schaars gekleed op foto’s kunnen bewonderen. Want deze vrouw ziet er fantastisch uit in een bikini, dat is iets dat we met zekerheid kunnen zeggen. De mysterieuze blik, de strakke zwemkleding en het lekkerste lichaam dat je in tijden hebt mogen aanschouwen. Op haar Instagram heeft ze inmiddels al zo’n 275 duizend volgers die van haar schoonheid kunnen genieten.

Als je denkt dat het ophoudt bij de mooie plaatjes op haar Instagram, dan heb je het mis. Deze moordvrouw is namelijk ook nog een yoga-instructrice, dus ze is ook nog eens flexibel genoeg om je meest wilde fantasieën waarheid te maken. Helaas moet je daarvoor afreizen naar het zonnige Miami om te proberen deze meid te versieren. De meesten van ons zullen dus toch genoegen moeten nemen met de foto’s die wij hebben uitgezocht, en dat is nog steeds geen straf.

Blue jean baby 👖 @fashionnova

25.8k Likes, 248 Comments – Anna Louise (@officialannalouise) on Instagram: “Blue jean baby 👖 @fashionnova”

It’s cold, let’s cuddle 🐒➡️ @fashionnova

23.9k Likes, 257 Comments – Anna Louise (@officialannalouise) on Instagram: “It’s cold, let’s cuddle 🐒➡️ @fashionnova”

October weather 🌞➡️ @fashionnova

27.3k Likes, 297 Comments – Anna Louise (@officialannalouise) on Instagram: “October weather 🌞➡️ @fashionnova”

You talking to me? 😏

23.7k Likes, 233 Comments – Anna Louise (@officialannalouise) on Instagram: “You talking to me? 😏”

What’s your favorite color? 😇

20.2k Likes, 250 Comments – Anna Louise (@officialannalouise) on Instagram: “What’s your favorite color? 😇”

Let’s watch movies all day 🎞

40.2k Likes, 608 Comments – Anna Louise (@officialannalouise) on Instagram: “Let’s watch movies all day 🎞”

Sunday morning ☀️ what’s your favorite breakfast? 🥄

26.5k Likes, 317 Comments – Anna Louise (@officialannalouise) on Instagram: “Sunday morning ☀️ what’s your favorite breakfast? 🥄”

Off duty 🚨🏊🏼‍♀️

25.2k Likes, 262 Comments – Anna Louise (@officialannalouise) on Instagram: “Off duty 🚨🏊🏼‍♀️”

Wowww! 100k of you!! I’m so grateful for all of the love! 🙏🏻❤️💕

20.4k Likes, 309 Comments – Anna Louise (@officialannalouise) on Instagram: “Wowww! 100k of you!! I’m so grateful for all of the love! 🙏🏻❤️💕”

Wake up call ⏰

22.5k Likes, 487 Comments – Anna Louise (@officialannalouise) on Instagram: “Wake up call ⏰”

Wil je meer zien? Dat is logisch. Hier kun je alle vorige Manners Mooiste checken, en morgenochtend staat er alweer een nieuwe voor je klaar.

Reageer op artikel:
Manners Mooiste #33: Anna Louise
Sluiten