Manners Mooiste #28: Amanda Cerny

Er zijn veel dingen in het leven waar we graag naar kijken. De één kijkt graag naar kunst, de ander naar auto‘s of sport. Maar er is natuurlijk maar één ding waar alle mannen graag naar kijken. Precies, je raadt het al: vrouwen. Er zijn weinig dingen op de wereld die het mannelijk oog zo prikkelen als een schitterende dame. Dus heren trek die stropdas maar wat strakker, hou je koppie erbij en geniet elke dag weer van een machtig mooie vrouw op je beeldscherm. Enjoy, en vergeet ze niet te volgen op Instagram.

Vandaag: Amanda Cerny

De Manners Mooiste van vandaag is Amanda Cerny, een YouTube-ster, een actrice en een social media influencer. Een echt multi-talent dus, maar naast haar vele talenten is ze ook nog eens heel erg mooi. Deze schoonheid laat ze graag zien op haar Instagram en in haar filmpjes. Amanda Cerny heeft inmiddels meer dan 23 miljoen volgers op Instagram alleen. Tel daar haar YouTube abonnees en andere social media volgers bij op, en je komt uit op het ongelofelijke aantal van meer dan 50 miljoen volgers. Dan komt het leukste: ze is ook nog een Playboy Playmate geweest. Als dat niet genoeg motivatie is om deze prachtige 27 jarige brunette is even wat beter te gaan bekijken, dan weten wij het ook niet meer. Dus hier zijn de foto’s, jullie doen de rest.

🌻

2.2m Likes, 14.9k Comments – Amanda Cerny (@amandacerny) on Instagram: “🌻”

Serving looks AND volleyballs because life’s all pun and games 🏐👑

1.5m Likes, 6,661 Comments – Amanda Cerny (@amandacerny) on Instagram: “Serving looks AND volleyballs because life’s all pun and games 🏐👑”

Happy #diwali 🎇

1.7m Likes, 13.8k Comments – Amanda Cerny (@amandacerny) on Instagram: “Happy #diwali 🎇”

Caption me please … I’m too tired.

1.2m Likes, 5,190 Comments – Amanda Cerny (@amandacerny) on Instagram: “Caption me please … I’m too tired.”

JEEP LIFE🤙🏼 I may get lost but I’ll never get stuck 😘

1.5m Likes, 6,719 Comments – Amanda Cerny (@amandacerny) on Instagram: “JEEP LIFE🤙🏼 I may get lost but I’ll never get stuck 😘”

Does couple goals x 2 = quadruple likes?! 🤓

1.8m Likes, 7,147 Comments – Amanda Cerny (@amandacerny) on Instagram: “Does couple goals x 2 = quadruple likes?! 🤓”

Hi.

1.4m Likes, 7,349 Comments – Amanda Cerny (@amandacerny) on Instagram: “Hi.”

2.2m Likes, 8,594 Comments – Amanda Cerny (@amandacerny) on Instagram: “✨”

Give me an emoji 😳

1.8m Likes, 23.5k Comments – Amanda Cerny (@amandacerny) on Instagram: “Give me an emoji 😳”

Aye, aye, ayeeeeee. I’m on vacation. Every single day because I love my occupation 🏝

1.6m Likes, 9,757 Comments – Amanda Cerny (@amandacerny) on Instagram: “Aye, aye, ayeeeeee. I’m on vacation. Every single day because I love my occupation 🏝”

Wil je meer zien? Dat is logisch. Hier kun je alle vorige Manners Mooiste checken, en morgenochtend staat er alweer een nieuwe voor je klaar.

Reageer op artikel:
Manners Mooiste #28: Amanda Cerny
Sluiten