Redactie
Redactie Women 9 apr 2019

Manners mooiste #109: Gemma Vence

Er zijn veel dingen in het leven waar we graag naar kijken. De één kijkt graag naar kunst, de ander naar auto‘s of sport. Maar er is natuurlijk maar één ding waar alle mannen graag naar kijken. Precies, je raadt het al: vrouwen. Er zijn weinig dingen op de wereld die het mannelijk oog zo prikkelen als een schitterende dame. Dus heren trek die stropdas maar wat strakker, hou je koppie erbij en geniet elke dag weer van een machtig mooie vrouw op je beeldscherm. Enjoy, en vergeet ze niet te volgen op Instagram.

Vandaag: Gemma Vence

Het monster dat maandag heet, is weer uit de weg geruimd. Dat betekent dat we verder kunnen met de dinsdag en dat belooft een mooie dag te gaan worden. Kijk maar eens naar buiten en je zult zien dat ze zon je toelacht. Het is dan misschien nog niet heel erg warm, maar het is een stuk aangenamer dan de druilerige dagen die we begin dit jaar hadden. Dus ga je lekker naar buiten en geniet ervan, maar check voordat je dat doet wel eerst even de Manners Mooiste van vandaag.

Ook op deze dinsdag hebben we namelijk weer een bloedmooie dame weten te vinden. Ditmaal richten we onze aandacht op Gemma Vence. Dit wonderschone model komt uit Amerika en is gespecialiseerd op het gebied van badkleding. Zo doet het dus goed op foto’s, maar ook op bewegende beeld komt haar schoonheid uitstekend tot zijn recht. Zo was ze samen met Jason Statham te zien in Mechanic: Resurrection.

Ze is er maar druk mee, maar heeft gelukkig nog wel genoeg tijd om zo nu en dan een foto op Instagram te gooien. Daar moeten we blij mee zijn en het bewijs daarvan vind je hieronder.

🈵🈹🈲

1,021 Likes, 20 Comments – G (@gemmavence) on Instagram: “🈵🈹🈲”

💅

1,315 Likes, 39 Comments – G (@gemmavence) on Instagram: “💅”

Instagram vs. reality/ mermaid vs. frog

900 Likes, 49 Comments – G (@gemmavence) on Instagram: “Instagram vs. reality/ mermaid vs. frog”

@radiant_child_

756 Likes, 11 Comments – G (@gemmavence) on Instagram: “@radiant_child_”

Instagram post by G * Jan 14, 2017 at 11:18pm UTC

1,298 Likes, 56 Comments – G (@gemmavence) on Instagram

🌿 BtS 🌿 @maxthompson

873 Likes, 11 Comments – G (@gemmavence) on Instagram: “🌿 BtS 🌿 @maxthompson”

👼🏼❔ @2fivesix

1,004 Likes, 17 Comments – G (@gemmavence) on Instagram: “👼🏼❔ @2fivesix”

Trying to pose @koaswim 🧜🏼‍♀️

995 Likes, 37 Comments – G (@gemmavence) on Instagram: “Trying to pose @koaswim 🧜🏼‍♀️”

🌟GUESS🌟

915 Likes, 28 Comments – G (@gemmavence) on Instagram: “🌟GUESS🌟”

@kasakaiswimwear 🍗🍟🌷

1,025 Likes, 3 Comments – G (@gemmavence) on Instagram: “@kasakaiswimwear 🍗🍟🌷”

Instagram post by G * Sep 19, 2017 at 8:06pm UTC

1,408 Likes, 50 Comments – G (@gemmavence) on Instagram

@tatianagigi for @guess 🌾🐚🌪🖤 @vtgesther @erikareno_artistry @paulmarciano

1,439 Likes, 29 Comments – G (@gemmavence) on Instagram: “@tatianagigi for @guess 🌾🐚🌪🖤 @vtgesther @erikareno_artistry @paulmarciano”

@kasakaiswimwear since @loliviab_ is unable to take a picture w/ my head attached anyway might as well make it artsy

638 Likes, 15 Comments – G (@gemmavence) on Instagram: “@kasakaiswimwear since @loliviab_ is unable to take a picture w/ my head attached anyway might as…”

@bebe_stores photo: @ktparkerphoto make up: @meli_dee creative director: @tobiasamanda 💙 special thank you to @michelamar27 💜🙏🏼

1,131 Likes, 10 Comments – G (@gemmavence) on Instagram: “@bebe_stores photo: @ktparkerphoto make up: @meli_dee creative director: @tobiasamanda 💙 special…”

Meer Manners Mooiste

Wil je meer zien? Dat is logisch. Hier kun je alle vorige Manners Mooiste checken, en morgenochtend staat er alweer een nieuwe voor je klaar.

Instagram

Reageer op artikel:
Manners mooiste #109: Gemma Vence
Sluiten