Redactie
Redactie Women 8 apr 2019

Manners mooiste #108: Estelle Bergkamp

Er zijn veel dingen in het leven waar we graag naar kijken. De één kijkt graag naar kunst, de ander naar auto‘s of sport. Maar er is natuurlijk maar één ding waar alle mannen graag naar kijken. Precies, je raadt het al: vrouwen. Er zijn weinig dingen op de wereld die het mannelijk oog zo prikkelen als een schitterende dame. Dus heren trek die stropdas maar wat strakker, hou je koppie erbij en geniet elke dag weer van een machtig mooie vrouw op je beeldscherm. Enjoy, en vergeet ze niet te volgen op Instagram.

Vandaag: Estelle Bergkamp

We kunnen weer een punt zetten achter een prachtig weekend. De lente is begonnen en dat was vooral zondag te merken. De korte broeken en slippers mochten de kast uit en de terrasjes liepen vol. Heerlijk, maar inmiddels is het alweer maandag en dat betekent dat we verder gaan met de orde van de dag. Gelukkig schijnt de zon nog steeds, dus zo slecht hebben we het niet. Toch kan het altijd beter en daarom hebben we weer een Manners Mooiste voor je.

Ditmaal hebben we Estelle Bergkamp meegenomen. Met zo’n achternaam sta je al meteen 1-0 voor. Estelle is namelijk de dochter van één van de beste Nederlandse voetballers ooit: Dennis Bergkamp. De held van Ajax en Arsenal kende een fantastische carrière en heeft nog steeds de mooiste premiere league goal ooit op zijn naam staan. Deze dus. Maar niet alleen zijn doelpunten zijn mooi, ook zijn dochter Estelle is een prachtige verschijning.

Om dat duidelijk te maken zijn we in de Instagram van Estelle Bergkamp gedoken en hebben we haar mooiste kiekjes hieronder verzameld. Meer heb je niet nodig om deze week goed te beginnen.

feelin the yellow

1,266 Likes, 30 Comments – Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) on Instagram: “feelin the yellow”

🍃

2,035 Likes, 38 Comments – Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) on Instagram: “🍃”

👾

1,914 Likes, 42 Comments – Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) on Instagram: “👾”

Happy Birthday Dad, Thank you for always being there. You are my true hero. Love you 🎈❤️

2,512 Likes, 103 Comments – Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) on Instagram: “Happy Birthday Dad, Thank you for always being there. You are my true hero. Love you 🎈❤️”

🍉💦

1,464 Likes, 27 Comments – Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) on Instagram: “🍉💦”

🦋

1,240 Likes, 21 Comments – Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) on Instagram: “🦋”

🍁

1,526 Likes, 35 Comments – Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) on Instagram: “🍁”

🎒

2,063 Likes, 37 Comments – Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) on Instagram: “🎒”

Wanna play? 🎾

1,993 Likes, 48 Comments – Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) on Instagram: “Wanna play? 🎾”

🐚

2,167 Likes, 44 Comments – Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) on Instagram: “🐚”

🛷

2,945 Likes, 77 Comments – Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) on Instagram: “🛷”

Meer Manners Mooiste

Wil je meer zien? Dat is logisch. Hier kun je alle vorige Manners Mooiste checken, en morgenochtend staat er alweer een nieuwe voor je klaar.

Instagram

Reageer op artikel:
Manners mooiste #108: Estelle Bergkamp
Sluiten