Manners Makelaars #40: De dikste huizen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn. 

Meer Manners Makelaar na de klik.

Zuideinde 286, Amsterdam-Noord

Prijs: 1.395.000 euro. Bijzonderheden: vrijstaande woning in Amsterdam. Van buiten een authentieke, houten huis. Van binnen bijzonder ruim modern en licht. Gelegen aan het water. Koop!

Weteringschans 88 II, Amsterdam

Prijs: 1.700.000 euro. Bijzonderheden: prachtig Amsterdams herenhuis. De architecturale-stijl behouden is klassiek en oud-Hollands. Van binnen een mooie afwisseling van authentiek en modern. Met luxe dakterras. Koop!

Schiehavenkade 446

Prijs: 1.150.000 euro. Bijzonderheden: luxe bachelors-loft. Prachtig modern met een uniek homedesign. Slaapkamer, badkamer en loungekamer in een ruimte. Koop!

Gravin Machteldlaan 7, Den Haag

Prijs: 2.850.000 euro. Bijzonderheden: grote luxe villa met zwembad. Toegankelijk homedesign en gelegen aan het water. Koop!

Schouwweg 48, Wassenaar

Prijs: 1.500.000 euro. Bijzonderheden: veel lichtinval door grote ramen. Dankzij de witte meuren ogen de kamers groter en lichter. Voorzien van een luxe badkamer en grote carport. Koop!

 

Reageer op artikel:
Manners Makelaars #40: De dikste huizen op Funda
Sluiten