Inga Stoit
Inga Stoit Uncategorized 23 apr 2018

Manners Makelaars #33: De dikste huizen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn. 

Meer Manners Makelaar na de klik.

Willemsparkweg 217, Amsterdam

Prijs: 1.595.000 euro. Bijzonderheden: een prachtig rijks monumentaal appartement gelegen op een van de meest gewilde locaties in Amsterdam-Zuid. Dichtij het Vondelpark en de Cornelis Schuytstraat. Koop!

Van Vollenhovenstraat 46, Rotterdam

Prijs: 895.000 euro. Bijzonderheden: een riante luxe stadswoning, volledig gerenoveerd met behoud van alle authentieke details. Voorzien van een zeer royale woonkamer, luxe badkamer en opmerkelijke keuken. Koop!

Liesboslaan 14, Breda

Prijs: 950.000 euro. Bijzonderheden: in jaren dertig stijl gebouwde vrijstaande villa (circa duizend vierkante meter) met inpandige garage en een enorme tuin. Koop!

Veldhofstraat 44, Gorssel

Prijs: 1.495.000 euro. Bijzonderheden: royale en zeer goed onderhouden rietgedekte woonboerderij. De tuin is parkachtig mooi en enorm! Koop!

Hessenweg 30, Ede

Prijs: 3.700.000 euro. Bijzonderheden: het enorme landhuis is onder architectuur gebouwd op traditionele wijze, hoogwaardig geïsoleerd en volledig voorzien van thermopane beglazing. Koop!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Manners Makelaars #33: De dikste huizen op Funda
Sluiten