Manners Makelaars #37: De dikste huizen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn. 

Meer Manners Makelaar na de klik.

Andreasplein 150 +2PP, Amsterdam

Prijs: 1.300.000 euro. Bijzonderheden: ruimtelijke penthouse met een industriële inrichting, eigen dakterras en veel lichtinval door de grote ramen. Koop!

Saxen-Weimarlaan 32 – 3, Amsterdam

Prijs: 1.150.000 euro. Bijzonderheden: ruimtelijk appartement in authentiek Amsterdamse stijl, gelegen bij de Zuid-As en met een groot dakterras. Koop!

Koningin Emmaplein 15 E, Rotterdam

Prijs: 1.495.000 euro. Bijzonderheden: zeer stijlvol penthouse, met luxe inrichting en toegang tot eigen gedeelte van de hal en fontijn. Het appartement heeft twee prachtige badkamers en een medialounge met open haard. Koop!

Doetseweg 24, Giessenburg

Prijs: 1.495.000 euro. Bijzonderheden: groot perceel van 2.214 vierkante meter en gelegen aan het water, eigen haventje, zwembad en fitnessruimte. Koop!

Acacialaan 4, Wassenaar

Prijs: 2.795.000 euro. Bijzonderheden: gigantisch perceel van 1.310 vierkante meter, een man cave voorzien met biljarttafel, thuisbioscoop en gaming-ruimte en twee extreem luxe badkamers. Koop!

Meer Funda

Zit je droomhuis er niet tussen? Check dan hier de voorgaande edities van Manners Makelaars.

Reageer op artikel:
Manners Makelaars #37: De dikste huizen op Funda
Sluiten