Redactie
Redactie Life 25 sep 2017

Manners Makelaar #9: de dikste woningen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we vijf woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn. 

Meer Manners Makelaar na de klik.

Straatweg 176, Maarssen

Liefhebbers van spontaan en rommelig kunnen beter even door scrollen, want veel strakker dan dit gaat het niet worden. De villa werd als één geheel ontworpen, waarbij alle vormen en functies in dienst staan van het uiteindelijke resultaat: een Gesamt-kunstwerk. Los van dat vind je een indoor zwembad en gym in de kelder. Een zwembad én een gym… Koop!

Baambrugse Zuwe 141 G, Vinkeveen

We blijven nog even hangen in de ruime villa’s aan het water, voor we hieronder doorgaan richting Amsterdam. Dit Vinkeveense optrekje kent een moderne bouwstijl in een smakelijk jasje, voor degene die goed gaan op modernisme.De royale woning ligt op een kavel van vierduizend vierkante meter aan de mooie, grote rustige plas van Vinkeveen dat overgaat in natuurgebied Botshol. Bijkomend voordeel: Amsterdam is op een kwartiertje afstand. Koop!

Brahmsstraat 2 -A, Amsterdam

Minimalisme ontmoet Scandinavisch in deze indrukwekkende ingerichte én afgewerkte Amsterdamse woning. Dit is hoe stijlvol wonen eruit ziet. Het pand staat in Amsterdam Zuid, hoe kan het ook anders, en is zelfs voorzien van een sauna – hoogtepuntje. Koop!

Gustav Mahlerlaan 264, Amsterdam

Op de Zuidas vind je dit enorme penthouse, waar Harvey Specter zich zeker zou thuisvoelen. Deze woning in één zin: driehonderd vierkante meter op de twintigste verdieping van het Nieuw Amsterdam gebouw aan de Gustav Mahlerlaan in het midden van het financiële district van Amsterdam. Man, man, man. Koop!

Zijlweg 38 RD I, Haarlem

Haarlem is de vriendelijke versie van het iets noordelijker gelegen Amsterdam en dat zie je ook terug in dit sfeervolle pand. Deze woning aan de Zijlweg bevindt zich tegen de rand van het centrum en is tot in de kleinste details afgewerkt. Inclusief een losstaand bad en een heerlijke dakterras. Koop!

Reageer op artikel:
Manners Makelaar #9: de dikste woningen op Funda
Sluiten