Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Life 24 december 2018

Manners makelaar #67: vijf imposante huizen met zwembad op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn. De vorige edities van Manners Makelaar, check je hier. Vandaag hebben we vijf imposante huizen met zwembad.

Zelf een huis kopen? Met deze truc lukt het wel!

Funda: vijf imposante huizen met zwembad

Vandaag kunnen we met zijn alle even kwijlen. We hebben vijf ontzettend dikke huizen gevonden met een bijbehorend zwembad. Ideaal voor in de zomer, zodat je aangename pool parties kan geven.

Haitsma Mulierlaan 25, Lochem

Prijs: 1.045.000,- euro. We trappen de lijst af voor de liefhebbers van oude huizen met een nieuw tintje. Dit huis is zo’n exemplaar. Het knusse optrekje uit 1912 heeft een flinke verbouwing achter de rug, maar heeft zijn oude details niet verloren. Het is een perfecte mix tussen stijlvol design met glas in lood, oude vloeren en ouderwetse kasten. In de grote tuin vind je een dikke veranda waar je heerlijk kan bbq-en, vuur kan maken en genieten van de avond. Vlak aan die veranda grenst een ruim zwembad. De grote tuin, en de veranda in combinatie met het zwembad maken deze tuin perfect voor een leuk tuinfeest. Koop!

Manners Makelaar

Henri Seelenstraat 9, Venlo

Prijs: 1.750.00,- euro. Excentriek kunnen we dit optrekje wel noemen. Dit enorme huis is gebouwd in 2010 en valt natuurlijk op vanwege zijn verschijning. Ook de binnenkant is erg uitgesproken. Het is stijlvol en heeft een mooie kleurencombinatie, wat ons doet denken aan een chique hotel. Het huis is lekker licht en heeft prachtige kamers, waaronder een puike badkamer. Daarnaast kun je een fitnesszaal, game-kamer, grote tuin, zwembad en een open haard verwachten. Je moet de foto’s zien om het te geloven, maar hier wil je wonen. Koop!

Funda Manners Makelaar 65
Funda Manners Makelaar 65
Funda Manners Makelaar 65
Funda Manners Makelaar 65
Funda Manners Makelaar 65

Weststraat 6, Wouwse Plantage

Prijs: 1.175.000,- euro. Liefhebber van rust, veel land, en een enorm zwembad? Dan is dit puike huis perfect voor jou. Je woont rustig in de polder in een prachtige boerderij die is gerenoveerd. Alles is nieuw. Je hebt een prachtige keuken, strakke slaapkamers, chique badkamers en een enorme tuin tot je beschikking. In de tuin vind je een groot terras en een enorm zwembad met een bijpassende veranda, waar je heerlijk koeltjes biertjes kan drinken. Koop!

Simon Vestdijkstraat 47, Raamsdonkveer

Prijs: 1.175.000,- euro. Een dikke villa met 1.377 m² meter grond, veranda, zwembad, jacuzzi, wijnkelder en een grote garage. Wat wil je nog meer? Deze puntgave villa uit 1992 is erg stijlvol en vooral erg luxe. De kamers zijn licht en ruim en werkelijk alles is nieuw. Van de keuken tot aan de badkamer, alles ziet er piekfijn uit. Nog een pluspunt aan deze villa is de inpandige garage, waar je al je auto’s en motoren makkelijk kwijt kan. Koop!

Funda Manners Makelaar 65
Funda Manners Makelaar 65
Funda Manners Makelaar 65
Funda Manners Makelaar 65
Funda Manners Makelaar 65

Kijfhoek 39, Zwijndrecht

Prijs: 3.000.000,- euro. Een zwembad en een bruincafé in je huis, wat wil je nog meer? Dit dikke landhuis heeft het allemaal! Deze boerderij komt oorspronkelijk uit 1863. maar is helemaal opgeknapt in 2010. De woning is voorzien van enorme kamers, grote slaapkamers, luxe faciliteiten en een grote tuin – inclusief een flink vijver. Koop!

Reageer op artikel:
Manners makelaar #67: vijf imposante huizen met zwembad op Funda
Sluiten