Manners Makelaar #61: de dikste huizen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn.

Banstraat 5, Amsterdam

Prijs: 5.950.000,- euro. Een goed begin is het halve werk, vandaag beginnen we gelijk goed. Met het dikste van het dikste! Dit appartement uit 2014 staat naast het Vondelpark in Amsterdam en is een natte droom voor velen. Alles is gloednieuw en perfect afgewerkt. Het appartement heeft maar liefst 311 vierkante meter woonruimte en is helemaal af. Je hebt een enorme woonkamer met veel grote ramen, een enorme keuken, extra zitkamer en een stijlvolle slaapkamer. Voor het werk even fitnessen? Geen probleem, het appartement heeft ruimte voor een fitnesskamer en om het af te maken een prachtige badkamer. Check de foto’s zelf maar even, want hier kunnen we een week over blijven praten. Koop!

Vlashoek 17, Ede

Prijs: 895.00,- euro. Rustig wonen in een gloednieuw huis aan de rand van het bos, klinkt heerlijk toch? Mooie boswandelingen en in de avond een lekkere whisky (met een sigaar) bij het kampvuur of de open haard. Het kan allemaal in Ede. Dit prachtige huis komt uit 2017 en heeft alles wat je nodig hebt. Ten eerste een enorme lap grond en een ruim en comfortabel huis. Het huis is lekker wit en licht, heeft een ruime woonkamer, dik kookeiland en prachtige slaapkamers met schuifdeuren zodat je altijd kunt genieten van de natuur. Kortom een prachtig en vooral comfortabel huis wat heerlijk dicht bij de natuur staat. Koop!

Brederodestraat 10 B, Amsterdam

Prijs: 1.425.000,- euro. Dit in 2014 gerenoveerde pand in Amsterdam-West is in één woord prachtig. Alles is af. Je hebt ontzettend veel ruimte en bent zo in het centrum en het Vondelpark. Je hebt een fijne woonkamer met veel lichtinval door de mooie ramen. Je eet heerlijk relaxed in de stijlvolle keuken, je hebt ruime slaapkamers en een twee hele mooie badkamers tot je beschikking. Om het huis af te maken zit er een fijn dakterras op, zodat je de zomer heerlijk doorkomt. Een ontzettend stijlvol huis. Koop!

Kijfhoek 39, Zwijndrecht

Prijs: 3.000.000,- euro. Een zwembad en een bruincafé in je huis, wat wil je nog meer? Dit dikke landhuis heeft het allemaal! Deze boerderij komt oorspronkelijk uit 1863. maar is helemaal opgeknapt in 2010. Het waanzinnige huis heeft enorme kamers, grote slaapkamers, luxe faciliteiten en een grote tuin – inclusief een flink vijver. Ben je een feestbeest? Dit huis heeft een kroeg, gegarandeerd feest bij jou thuis! Koop!

Julianaweg 15, Zandvoort

Prijs: 3.500.000,- euro. We sluiten Manners Makelaar deze week af met een heel bijzonder huis. In dit huis woon je als een god. Letterlijk, want dit is een oude kerk! Stap binnen en je mond zal werkelijk openvallen. Industriële tinten en luxe details laten het huis leven en geven het een heerlijke sfeer. Alles in dit ‘Church House’ is gloednieuw. Van enorme slaapkamers, een heerlijke sauna, fraaie tuin en grote woonruimtes. Dit huis is wat je wil! Koop!

Meer moois van Funda

Raak je niet uitgekeken? Check ook de andere edities van Manners Makelaar

Reageer op artikel:
Manners Makelaar #61: de dikste huizen op Funda
Sluiten