Manners Makelaar #60: de dikste huizen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn.

Van Eeghenlaan 2 II, Amsterdam

Prijs 985.000,- euro. Stijlvol wonen in Amsterdam centrum met het Vondelpark op loopafstand? Dan is dit je kans. Dit prachtige appartement ligt op een heerlijk rustige locatie, maar toch middenin Amsterdam. Dit prachtige en vooral ruime appartement ziet er fantastisch uit. Het heeft twee ruime slaapkamers, een prachtige badkamer en een mooie stijlvolle keuken. Daarnaast heb je een heerlijk ruime woonkamer waar je heel fijn kan relaxen. Om het af te maken heeft het stijlvolle huis nog een klein balkon. Koop!

Veeweg 4, Voerendaal

Prijs 1.290.000,- euro. Aan ruimte geen gebrek in Voerendaal. Dit huis heeft een mega landgoed en in totaal 2555 m² ruimte. Naast de vele mogelijkheden die het buiten heeft, is het huis vanbinnen ontzettend mooi. Het moderne huis is in 2012 gebouwd en dat kun je zien, alles is nog gloednieuw. Het huis heeft maar liefst elf kamers waarvan er acht slaapkamers zijn en drie badkamers. Het fijne aan dit huis is dat het lekker licht is en ontzettend ruim. Iedere kamer is enorm en biedt ongelofelijk veel mogelijkheden. Op zoek naar ruimte en rust? Dan is dit wat voor je. Koop!

Waaldijk 187, Ridderkerk

Prijs 2.250.000,- euro. Twee woonkamers, een zwembad, sauna en een enorme tuin! Wat wil je nog meer? Dit in 2011 gebouwde huis is echt uniek. Het heeft alles wat je maar wil hebben. Ten eerste is het ontzettend stijlvol en heb je een lekkere grote tuin met een dik zwembad. Heb je zin om op de bank te hangen en lekker voetbal te kijken of wil je chique bij een open haard zitten? Dat kan allebei, je hoeft alleen maar even te kiezen in welke woonkamer je gaat zitten. Daarnaast heeft dit huis prachtige bad- en slaapkamers, een geweldige keuken en een heerlijke eetkamer. Een heerlijk huis met letterlijk alles erop en eraan. Koop!

Huidenstraat 10 -A, Amsterdam

Prijs 1.000.000,- euro. In deze editie van Manners Makelaar kun je weer even je fantasie gebruiken. We hebben een enorm gaaf pand gevonden in hartje Amsterdam. De woning bevindt zich in de gezellige ‘negen straatjes’ buurt en is zeer gaaf. Het historische pand uit 1906 is prachtig gerenoveerd en uitermate stijlvol. Het heeft robuuste muren, gave balken en mooie houttinten. Een perfecte combinatie tussen een klassieke look met een moderne stijl. Het huis heeft drie slaapkamers, twee badkamers, een nieuwe keuken en een hele ruime woonkamer. Jij hoeft alleen even je meubels er bij te denken. Koop!

van Borsselenweg 29, Oosterbeek

Prijs 1.450.000,- euro. Voor natuurliefhebbers en mensen die van een stijlvol huis houden, is dit het ultieme huis. Deze prachtige woning stamt uit 2016 en is letterlijk gloednieuw. Binnen een paar minuten sta je heerlijk in het bos, ideaal voor avontuurlijke zondagen. Heerlijk toch? Het huis zelf is helemaal af. Het huis is lekker ruim en licht door de vele grote ramen. Daarnaast heb je een grote woonkamer, strakke keuken, een fijne badkamers en grote ruime slaapkamers. Zin in een beetje afleiding? Het huis heeft een eigen bioscoop en pooltafel. Daarnaast heeft de woning een ruime garage zodat alles droog staat. Koop!

FundaMeer moois op Funda

Raak je niet uitgekeken? Check ook de andere edities van Manners Makelaar

Funda

Reageer op artikel:
Manners Makelaar #60: de dikste huizen op Funda
Sluiten