Redactie
Redactie Uncategorized 29 aug 2017

Manners Makelaar #6: de dikste woningen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we vijf woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn. Uiteraard voorzien van ons professionele makelaarspraatje.

Parkweg 36, Vleuten

Een moderne woning in een typisch Hollandse omgeving. De villa is ontworpen met veel aandacht voor hoogwaardige materialen en veel esthetisch gevoel, waardoor het lijkt alsof binnen en buiten in elkaar overgaan. De woonoppervlakte is 335 m² en staat op een perceel van 4000 m²  Koop!

Lijnbaansgracht 92, Amsterdam

Een loft zoals je ze in films en op woonsites ziet, in het hart van de hoofdstad. Hoe cool is dit? De loft huist in een oude koffiebranderij en is voorzien van achttien ijzeren boogramen en een eigen garage (wat in Amsterdam een luxe is). De totale woonoppervlakte is ruim 500 m². Je mag een flinke zag geld meenemen naar de onderhandelingen, het pand kost 4.5 miljoen euro. Koop!

Westmeerlaan 15, Roelofarendsveen

Roelofarendsveen is wellicht niet het meest spannende dorp, maar feit is dat natuurliefhebbers en watersporters geramd zitten in deze woning aan de Brasem. Naast twee ligplaatsen en een privésteiger is ook het interieur een genot om naar te kijken. Vooral de keuken is een lust voor het oog. Koop!

Hoge der A 17, Groningen

Over smaak valt niet te twisten, maar feit is dat dit pand in Groningen nogal, uh.., opvallend is. Wonen in een museum, zeg maar. In 2005 is de woning in volledig gerestaureerd een authentieke stijl en voorzien van alle moderne – jawel – gemakken. Koop!

Lichttoren 314, Eindhoven

De bekendste woning van Eindhoven staat te koop. De Muhammed Ali loft is dankzij de aparte indeling, rauwe elementen en het thema een bekend verschijnsel in de stad. Serieuze faam kreeg het pand echter toen het werd gehuurd door voetballer Memphis Depay. Helaas zijn de foto’s niet van de hoogste kwaliteit, maar je krijgt een goede indruk. Een boksring in je woning, serieus? Koop!

Reageer op artikel:
Manners Makelaar #6: de dikste woningen op Funda
Sluiten