Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Life 15/10/2018

Manners Makelaar #58: de dikste huizen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn.

Boomstraat 30, Utrecht

Prijs 795.000,- euro. Vanaf de buitenkant lijkt dit rijtjeshuis uit de jaren ’30. gewoon een standaard huisje. Schijn bedriegt. Eén stap door de deur en je staat in een hypermodern onderkomen van 139 vierkante meter en drie woonlagen. Het huis heeft een lange begane grond waar je de mooie woonkamer en de fijne keuken met een prachtig kookeiland vindt. Op de twee bovenverdiepingen vind je vier ruime (slaap)kamers waarvan je er één of twee als kantoor kan gebruiken. Daarnaast heeft het huis twee badkamers. Om het af te maken heeft het huis nabij het centrum van Utrecht een lange tuin met een klein schuurtje. Een ideaal huis dat klaar is voor de toekomst. Koop!

Leidsegracht 82, Amsterdam

Prijs 950.000,- euro. Prachtig wonen in hartje Amsterdam, het enige wat je bij dit appartement nodig hebt is een beetje fantasie. Dit appartement is gelegen aan de Leidsegracht, wat op het randje van de Jordaan ligt. Het appartement heeft 109 M2 woonruimte en vanuit de woonkamer kijk je neer op de gracht. De robuuste balken die je door heel het appartement vindt, zijn uniek en geven de woning een eigen sfeer. De badkamer met regendouche en dubbele wasbakken zijn natuurlijk leuk om erbij te hebben. Het enige wat jij hoeft te doen is het appartement inrichten en genieten van de woning en de gezellige omliggende buurt. Koop!

Grotestraat 314, Waalwijk

Prijs 1.150.000,- euro. Een kast van een huis, zo kun je dit optrekje wel noemen. Dit prachtige herenhuis heeft maar liefst 393 vierkante meter woonruimte en daarnaast nog een veertig meter lange tuin en dubbele garage. Het huis is een perfecte combinatie tussen klassiek en modern. Het huis voelt klassiek aan, maar is wel volledig gerenoveerd. Wel zo fijn. Het huis heeft vier slaapkamers en twee badkamers, ruimte genoeg voor jezelf en (of) gasten. Daarnaast heeft de masterbedroom een fijn ligbad in de kamer en beschikt het huis over een wijnkelder, ideaal toch? Het kantoor op zolder maakt het werkelijk af. De lange tuin ligt op het zonnige zuiden en heeft een heerlijk terras en jacuzzi. Klassiek wonen in een modern jasje! Koop!

Statendam 18, Hoofddorp

Prijs 2.599.000,- euro. We doen er nog even een schepje bovenop met deze prachtige villa. Deze prachtige woning staat in Hoofddorp en heeft alles wat je maar wil. Het is enorm ruim en bizar mooi afgewerkt. Het uit 2009 afkomstige huis is gewoon perfect. De woonkamer is lekker ruim en strak afgewerkt, het heeft elf ruime kamers en daarnaast nog eens drie badkamers. Naar de sportschool hoef je niet meer, je kan gewoon in je eigen gym sporten die gelegen is in de garage. De grote tuin en de locatie maken het huis helemaal af. Het huis ademt luxe, comfort en rust uit. Koop!

Braambrugse Zuwe 128 A, Vinkeveen

Prijs 3.000.000,- euro. Kan het nog gekker? Natuurlijk kan dat, daar doen wij van Manners niet zo moeilijk over. We sluiten af met het dikste huis van deze week. Wat heeft dit huis niet? Wij weten het eigenlijk niet. De villa ligt aan de Vinkeveense plassen en is ideaal voor water en boot liefhebbers. Het huis zelf is een waar droomhuis, het is ontzettend stijlvol en warm en biedt alles wat je nodig hebt. Het huis heeft een mooie open woonkamer, een ruime keuken, een gave vide, masterbedroom met aansluitende badkamer, een dakterras, ruime tuin en om het af te maken een bootstalling. De foto’s zeggen genoeg, dit is een waar droomhuis. Koop!

Raak je niet uitgekeken? Check ook de andere edities van Manners Makelaar

Reageer op artikel:
Manners Makelaar #58: de dikste huizen op Funda
Sluiten