Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Life 08/10/2018

Manners Makelaar #57: de dikste huizen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn.

laakweg 9-A, Rheden

Prijs 689.000,- euro. Dit prachtige herenhuis staat net naast het dorpje Rheden in het mooie Gelderland. Het vrijstaande huis staat op een top locatie, dicht bij het centrum van Rheden maar wel heerlijk in de natuur. Het mooie herenhuis heeft vier ruime verdiepingen en zeven kamers waarvan er vier slaapkamers zijn. Het fijne aan het in 2010 gebouwde huis is dat het uitgebreide badkamers heeft, inloopkasten in de slaapkamers en een jacuzzi voor in de badkamer. Uiteraard vind je in de achtertuin een verwarmd zwembad zodat je het hele jaar kan zwemmen. Koop!

FundaAmsteldijk 830, Amsterdam

Prijs 1.595.000,- euro. Dit is weer eens wat anders dan een doorsnee grachtenpandje in de hoofdstad. Deze unieke “watervilla” is ontzettend tof. Deze stijlvolle villa ligt op een mooie plekje in de Amstel met uitzicht op de skyline van Amsterdam. De villa is in 2005 gebouwd en ontworpen door Ronald Hooft. Het is ontzettend strak, de villa is lekker licht, heeft 2 verdiepingen met twee slaapkamers en om het af te maken een sauna. Daarnaast heeft de veredelde woonboot een ruim dakterras zodat je in de zomermaanden heerlijk kan zonnen en in de wintermaanden uitkijkt op schaatsend Nederland. Stel dat Nederland weer eens een groot toernooi wint en een grachtentour maakt, zit je met deze luxe watervilla als een god op de Amstel. Koop!

Lijnbaansegracht 92, Amsterdam

Prijs 4.500.000,- euro. Ruimte in Amsterdam klinkt natuurlijk wat raar, maar voor alles is een oplossing. Dit ontzettend dikke loft biedt alles wat je maar wil. Het pand is in 2008 volledig gerenoveerd en is oorspronkelijk een oude koffiebranderij. De loft heeft maar liefst acht kamers waarvan drie slaapkamers en heeft alles wat je nodig heeft. Een grote keuken, hoog plafond, grote badkamers en een ruime woonkamer. Feestjes kun je ook gemakkelijk geven door het enorme dakterras met uitzicht op de idyllische gracht. Je auto kwijt kunnen in de hoofdstad een probleem? Helemaal niet, het huis heeft een kelder waarin je makkelijk een auto kwijt kan. Ruimtelijk wonen in de Jordaan, het is mogelijk. Koop!

Bezoudenhoutseweg 127, Den Haag

Prijs 1.350.000,- euro. Klassiek wonen in hartje Den Haag. Een prachtig pand uit 1890. In het huis hangt een heerlijk klassiek/ oud sfeertje wat je een beetje aan Peaky Blinders doet denken, erg gaaf. Ruimte heb je genoeg, met zijn 384 vierkante meter en 10 slaapkamers heb je genoeg ruimte voor al je spullen of een kantoor. Het prachtige huis heeft een grote keuken, een ruime tuin en zit op loopafstand van het Haagse bos, Den Haag CS en het gezellige horeca centrum. Koop!

Generaal van Heutzslaan 34, Apeldoorn

Prijs 2.000.000,- euro. We sluiten de Manners Makelaar van deze week af met nog een klassieker in hartje Apeldoorn. Tommy Shelby had net als het vorige huis ook zomaar in dit huis kunnen wonen. Dit uit 1912 afkomstige herenhuis is in 2008 volledig gerenoveerd en voldoet aan alle eisen die een modern huis moet hebben. Het is goed isoleert en er is beter aan de brandveiligheid gedacht. Het herenhuis heeft maar liefst twintig ruimtes en vooral de klassieke woon, eetkamer en keuken vallen op. Daarnaast heeft het huis een wijnkelder, een ruime tuin en dakterras en je kunt je drie auto’s kwijt in de ruime garages. Koop!

Raak je niet uitgekeken? Check ook de andere edities van Manners Makelaar

Funda

Reageer op artikel:
Manners Makelaar #57: de dikste huizen op Funda
Sluiten