Marlon Labrie
Marlon Labrie | LinkedIn Life 01/10/2018

Manners Makelaar #56: de dikste huizen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn.

Meer Manners Makelaar na de klik.

Scherpenheuvelstraat 13, Tilburg

Prijs 400.000,- euro. Bijzonderheden: Dit gave appartement/loft is gebouwd in een historisch pand. Het gebouw “de ijzergietrij” komt oorspronkelijk uit 1900 en is 2016 volledig verbouwd. De locatie is top, het zit in een tof stukje Tilburg met veel leuke café’s en winkels en het is op loopafstand van het centrum. De loft ligt heerlijk aan het water en heeft 4 prachtige woonlagen met een vide. Daarnaast is het heel strak afgewerkt en kun je zien dat het stijlvol is ingericht. De ruime keuken, prachtige badkamer en bad in de slaapkamer maken de loft helemaal af. Een geweldig huis om in te wonen. Koop!

FundaAnne Frankstraat 260, Amsterdam

Prijs 795.000,- euro. Bijzonderheden: Een uitzonderlijk tof penthouse dat ongeveer in het centrum ligt, wat wil je nog meer? Het penthouse is voorzien van een ruime en lichte woonkamer, een grote slaapkamer met airco en daarnaast heeft het pand een fijne keuken. Het appartement heeft alle wat je nodig hebt om te wonen in Amsterdam. Je zit zo in het centrum maar als je wat rust wil, kun je heerlijk relaxen op het grote en zonnige dakterras. Ideaal voor feestjes. Ook erg makkelijk in de hectische stad: een parkeergarage onder het complex, zo kan je altijd je auto kwijt. Koop!

Librijesteeg 315, Rotterdam

Prijs 1.195.000,- euro. Bijzonderheden: dit puntgave penthouse staat in hartje Rotterdam. Het is ontzettend ruimtelijk en prachtig afgewerkt. Het appartement heeft ruime en stijlvolle slaapkamer. Ook tof: de badkamer is voorzien van een prachtig balkon met uitzicht op de stad. Daarnaast heeft het penthouse een vide, wat altijd mooi is meegenomen. Koop!

Garde Jagerswei 20 a, Grou

Prijs 1.150.000,- euro. Bijzonderheden: wonen in alle rust en op op pad met de boot, klinkt niet verkeerd toch? Dit huis in Grou heeft alles. Het is een stijlvol en ruim huis met 7 kamers en een grote achtertuin die aan het water ligt. Het huis is lekker licht door de grote hoeveelheid ruiten in het huis. Er is een grote stijlvolle badkamer aanwezig, de master bedroom heeft uitzicht op het water en kun je lekker kokkerellen in de ruime keuken. Daarnaast beschikt het huis over een grote loods met kantoor, zodat je relaxed thuis kan werken. Koop!

Mezenlaantje 8, Bergen

Prijs 1.395.000,- euro Bijzonderheden: Dit als een bungalow gebouwde huis is de perfecte combinatie tussen landelijk en stijlvol wonen. Het huis en de tuin zijn super ruim en erg zonnig. Het huis heeft zes kamers die allemaal strak en stijlvol zijn. De masterbedroom heeft een eigen inloop kast en een eigen badkamer. Er is ook genoeg plek voor extra slaapkamers, ideaal voor de toekomst. Daarnaast heeft het huis een enorme tuin met een groot terras en een gave veranda. Koop!

Raak je niet uitgekeken? Check ook de andere edities van Manners Makelaar

Reageer op artikel:
Manners Makelaar #56: de dikste huizen op Funda
Sluiten