Manners Makelaar #55: de dikste huizen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn.

Meer Manners Makelaar na de klik.

Waterkering 28, Cuijk

Prijs 995.000,- euro. Bijzonderheden: Als eerste de prachtlocatie van deze stijlvolle woning. Het huis ligt aan de Kraaijenbergse plassen wat voor watersportliefhebbers natuurlijk ideaal is, leuke sloep erbij en varen maar. Daarnaast is het huis stijlvol ingericht en heeft het door de grote ruiten veel lichtinval wat het een ruimtelijk huis maakt. Het moderne huis heeft een grote stijlvolle woonkamer waarin dezelfde stijlaccenten terugkomen in de keuken, slaap en badkamers. Daarnaast is de grote tuin en eigen parkeerplek ook geen overbodige luxe. Kort samengevat: een kast van een huis op een prachtlocatie. Koop!
Funda manners makelaar

Vlechtknoop 28, Almere

Prijs 750.000,- euro. Bijzonderheden: Dit excentrieke huis heeft alles wat je maar nodig hebt. Het bijzonder stijlvolle huis heeft drie woonlagen met prachtig ingerichte kamers. Het acht jaar oude huis ziet er flitsend uit, alles is nieuw en van de kleurensamenstelling word je blij. Daarnaast heeft de woning een gaaf dakterras, een heerlijk lang zwembad, jacuzzi en ook nog een sauna. Vervelend zeg, en dat allemaal voor deze scherpe prijs. Koop!

Funda manners makelaarEka Thoden van Velzenstraat 8

Prijs 915.000,- euro. Een enorm landhuis met 7 kamers nabij het gezellige Arnhem. Een enorm vrijstaand huis wat toch enorm warm en gezellig aanvoelt. Met zeven kamers is er plek voor iedereen en daarnaast is er plek voor veel auto’s op de oprit, ideaal voor huisfeesten toch? Het huis beschikt ook nog over een enorm dakterras waar onder andere een jacuzzi op staat. Het luxe huis heeft voor de verandering ook nog een grote garage waarin je motor of auto lekker droog kan staan, ook fijn. Koop!
Oosterkade 12-7

Prijs 1.245.000,- euro. Dit uitzonderlijke loft bevindt zich in hartje Groningen. Het luxe appartement zit op de 4e etage van het Harbour House en heeft een prachtig uitzicht over de haven. De op het zuiden geplaatste moderne appartement is het hele jaar door lekker zonnig en daarnaast heeft het een dakterras zodat je tot laat in de avond lekker buiten drankjes kunt doen met prachtig uitzicht. Koop!
Berg en Dalweg 16

Prijs 2.900.000,- euro. We sluiten de Manners Makelaar van deze week af met een enorm landhuis. Dit prachtige huis heeft alles wat je maar kan bedenken. Het enorme huis heeft zeven kamers waarvan vier slaapkamers. Daarnaast heeft het landhuis twee badkamers een indoor zwembad, jacuzzi en sauna. Voor het makkelijke kun je er ook nog vijftien auto’s kwijt, mocht je die hebben natuurlijk. Koop!


Reageer op artikel:
Manners Makelaar #55: de dikste huizen op Funda
Sluiten