Manners Makelaar #54: de dikste huizen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn.

Meer Manners Makelaar na de klik.

Keizersgracht 294 F, Amsterdam

Prijs: 950.000,- euro. Bijzonderheden: laten we beginnen met de scherpe prijs. Je vindt zelden een Amsterdams grachtenpand op de Keizersgracht onder de miljoen euro. Ruimtelijk ingericht met stijlvolle accenten, die je vooral terugziet in de woonkamer. Keuken en slaapkamer zien er nog heerlijk authentiek uit, wat in contrast staat met de state of the art moderne badkamer. Koop!

Funda Funda Funda Funda

Annastraat 2 A, Rotterdam

Prijs: 1.850.000,- euro. Bijzonderheden: we hadden dit appartement reeds meegenomen in Manners Makelaar #34. Ongelooflijk dat dit stijlvolle bachelor appartement nog niet is verkocht. De woning is knus, wat nog meer merkbaar is door de donkere wanden en inrichting. Alles oogt modern en is een must see voor elke moderne man. Koop!

Funda Funda Funda Funda Funda

Marszeil 5, Almere

Prijs: 895.000,- euro. Bijzonderheden: niet alle paleizen hoeven in miljoenen te kosten. Deze vrijstaande villa in Almere is daar een perfect voorbeeld van. De bouwstijl is zeer modern en het huis komt uit 2013. Van binnen oogt het zeer luxe, dit komt mede door de witte wanden en ruime kamers. Voorzien van luxe badkamer met sauna. Koop!

Funda Funda Funda Funda Funda

Hoge Naarderweg 225, Hilversum

Prijs: 1.495.000,- euro. Bijzonderheden: stijlvolle, doch compacte villa op de Hilversumse heide. De grootte van het huis staat in prachtig contrast met het grote perceel dat je krijgt. De villa heeft een prachtige moderne bouwstijl waar je zowel van binnen als buiten van kunt genieten. Koop!

Funda Funda Funda Funda

Dr Schaepmanlaan 9, Eindhoven

Prijs: 3.595.000,- euro. Bijzonderheden: deze meer dan complete villa is een waar paradijs. Zo is de woning gigantisch en oogt het waar vakantiehuis. Zo heb je een gigantisch perceel compleet tuinen, patio’s, terrassen en een groot zwembad. Binnen vind je een sauna, sportruimte, massagesalon en wijnkelder. Koop!

Funda Funda Funda Funda Funda

 

Reageer op artikel:
Manners Makelaar #54: de dikste huizen op Funda
Sluiten