Manners Makelaar #53: de dikste huizen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn.

Meer Manners Makelaar na de klik.

Spuistraat 253 III, Amsterdam

Prijs: 1.250.000,- euro. Bijzonderheden: drie volledige woonlagen tot je beschikken die gerenoveerd zijn in de karakteristieke stijl van oudsher. Gelegen in het hart van de stad. Dankzij de bakstenen wanden en houten draagbalken heeft het appartement een industriële look. Koop!

funda funda funda funda funda

Hobbemakade 30 A, Amsterdam

Prijs: 2.350.000,- euro. Bijzonderheden: een schoolvoorbeeld van een modern Amsterdams herenappartement. De betonnen wanden en laminaatvloer geven de woning een industriële look. voorzien van een heerlijke tuin en parkeergarage. Koop!

funda funda funda

Agata de Bruynkade 20, Rotterdam

Prijs: 645.000,- euro. Bijzonderheden: zeer betaalbaar voor de luxe die dit vrijstaande huis bevat. Voorzien van een prachtig terras en gelegen aan het water. Zowel de gevelbouw als de binnenhuisarchitectuur is zeer modern. Met een luxe badkamer en ruime woonkamer. Koop!

funda funda funda funda

Baambrugse Zuwe 141 B, Vinkeveen

Prijs: 6.750.000,- euro. Bijzonderheden: deze oud-Hollandse woonboerderij is reeds meegenomen in Manners Makelaar #9. Dit prachtige voorbeeld van een ouderwets uiterlijk gecombineerd met een moderne inrichting is alles wat je wil. Met een heerlijk deck in de achtertuin, stijlvolle wijnkelder, een jacuzzi, een hooiberg met een buitenkeuken en eigen steiger(s). Koop!

funda funda funda funda

Noordeinde 125, Monnickendam

Prijs: 1.395.000,- euro. Bijzonderheden: het pittoreske Monnickendam ligt op steenworp afstand van Amsterdam. Dit klassieke herenhuis is gebouwd in 2010. Beschikt over een groot perceel van 688 vierkante meter, heeft een buiten een luxe jacuzzi, eigen steiger met ligplaats voor een boot, binnen heeft het huis een saunacabine en luxe woonkeuken. Koop!

funda funda funda funda funda
Reageer op artikel:
Manners Makelaar #53: de dikste huizen op Funda
Sluiten