Redactie
Redactie Life 27/08/2018

Manners Makelaar #51: de dikste huizen op Funda

Funda-en. Het is nog nèt geen werkwoord, maar liefhebbers weten direct wat we bedoelen: in een vrij uurtje door het aanbod van de website scrollen, zoekend naar de diamant tussen de grijze stenen. Want: dromen mag, toch? In deze rubriek selecteren we woningen op Funda die een binnenkijker waard zijn.

Meer Manners Makelaar na de klik.

Kleibergsestraat 26, Eethen (€ 629.000)

Het is moeilijk voor te stellen, maar voor deze prijs koop je in de hoofdstad een prima appartement. Geen huis, kleine kans op een tuin en zeker geen oud gemeentehuis. Over de inrichting van deze woning valt te twisten, maar het karakter van dit pand is behoorlijk authentiek. Woon je wel in een dorp dat net aan niet van de wereld afvalt. Koop!

Kadoelenweg 306, Amsterdam (€ 2.800.000)

Wil je toch in een authentiek huis zoals hierboven wonen in Amsterdam, dan zul je 2.8 miljoen euro mee moeten nemen. Krijg je wel een luxe, monumentale droomwoonboerderij op 1600 vierkante meter grond. Koop!

Dr. Welfferweg 75, Westbroek (€ 2.500.000)

We blijven nog even in de boerderijen hangen. Voor 2.5 miljoen krijg je deze enorme unit. Tel twaalf kamers, 554 vierkante meter woonoppervlakte en 51.000 vierkante meter perceel. Hier kun je een complete volksstam op huisvesten. Kunnen ze nog afkoelen in het zwembad ook. Kopen die handel!

Prinsengracht 558, Amsterdam (€ 1.950.000)

Geinig optrekje in de kern van de hoofdstad, lekker authentiek. Maar zou je deze kopen of toch nog een klein tonnetje doorsparen voor de boerderij hierboven gaan? Koop!

Reageer op artikel:
Manners Makelaar #51: de dikste huizen op Funda
Sluiten